Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

18:20 6/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση των «πράσινων» απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Euroleague, με τον Τούρκο τεχνικό να αναφέρει ότι οι «μερένχες» είναι η καλύτερη ομάδα στη Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο Εργκίν Αταμάν επισήμανε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού

πρέπει να είναι σκληροί σε άμυνα και επίθεση καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αφού σύμφωνα με τον ίδιο η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί την κορυφαία ομάδα στην φετινή Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» δίνουν το δεύτερο παιχνίδι τους αυτή την εβδομάδα, με άπαντες εντός του συλλόγου να θέλουν να πάρουν τη νίκη μετά την ήττα από την Εφές στην Τουρκία.

Τα λόγια του Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: «Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα της EuroLeague μέχρι τώρα. Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους Φακούντο Καμπάτσο και Ντζάναν Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ, στον οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα».

Από την πλευρά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο ανέφερε:
«Αποτελεί πρόκληση για εμάς το ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Ρεάλ, που έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών στη διοργάνωση.

Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Εφές θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπως είναι ο τομέας των ριμπάουντ, η συγκέντρωση στην άμυνα και ο ρυθμός στην επίθεση.

Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν ενέργεια»..

To άρθρο Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αταμάν, Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, Παίζουμε, Ευρώπης,ataman, panathinaikos – real madritis, paizoume, evropis