Άστον Βίλα: Ο κορονοϊός της έκλεισε το προπονητικό – Στον «αέρα» το ματς με Λίβερπουλ

17:28 7/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός προκαλεί και πάλι πολλά προβλήματα στις ομάδες της Premier League. Μέτρα κατά του COVID-19 πήρε η Άστον Βίλα.

Ένα ακόμα πρόβλημα στο αγγλικό ποδόσφαιρο έφερε ο κορονοϊός, μετά την αναβολή του Σαουθάμπτον – Σριούσμπερι για το Κύπελλο Αγγλίας. Η Άστον Βίλα αναγκάστηκε να κλείσει

το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, «Μπόντιμουρ Χιθ», λόγω «σημαντικής αύξησης κρουσμάτων».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, ένας μεγάλος αριθμός παικτών της πρώτης ομάδας και μελών του τεχνικού επιτελείου βρέθηκε θετικός στα τεστ που έγιναν τη Δευτέρα και τέθηκαν άμεσα σε απομόνωση.

Όπως γίνεται γνωστό, ο δεύτερος γύρος τεστ για τον COVID-19 έφερε ακόμη περισσότερα θετικά δείγματα. Η προπόνηση της Άστον Βίλα, εν όψει του αγώνα με τη Λίβερπουλ (08.01.2020) για το Κύπελλο Αγγλίας αναβλήθηκε και αυτή τη στιγμή ο αγώνας βρίσκεται στον «αέρα». Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον σύλλογο, την FA και την Premier League.

 

Aston Villa can confirm that the Club has closed its Bodymoor Heath training ground after a significant Coronavirus outbreak.

— Aston Villa (@AVFCOfficial) January 7, 2021

To άρθρο Άστον Βίλα: Ο κορονοϊός της έκλεισε το προπονητικό – Στον «αέρα» το ματς με Λίβερπουλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα