Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Επικίνδυνη έξοδος για τους Πειραιώτες

09:59 29/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:00, NovasportsPrime) , στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague 1.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη με στόχο το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας,

μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καλούνται να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, όπου βρίσκονται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από την ισοπαλία (3-3) με τον Βόλο στην πρεμιέρα και θέλει να κάνει τη… ζημιά στον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Χουάνγκ Ουί Τζο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος (τραυματίας), Βρσάλικο (τραυματίας), Λέιντνερ (πρόβλημα με το διαβατήριό του), Αγκιμπού Καμαρά (χωρίς να είναι τραυματίας όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ), Αμπουμπακάρ Καμαρά (τραυματίας) και Μαντί Καμαρά (υπό παραχώρηση). 

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Μπενίτο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

To άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Επικίνδυνη έξοδος για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, Επικίνδυνη, Πειραιώτες,asteras tripolis – olybiakos, epikindyni, peiraiotes