Αρνήθηκαν γήπεδο προπόνησης στον Νόβακ Τζόκοβιτς

12:16 8/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Όπως υποστηρίζουν ΜΜΕ της Αυστραλίας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να εξασφαλίσει γήπεδο προπόνησης ενόψει του Australian Open τις ημέρες που βρίσκεται στο ξενοδοχείο , ωστόσο οι αρχές απέρριψαν το αίτημα του Σέρβου τενίστα.

Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς κρατείται σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη και περιμένει μέχρι τη Δευτέρα (10/1) για να μάθει αν τελικά θα καταφέρει να αγωνιστεί στο

Australian Open.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας δεν μπορεί, πάντως, να προετοιμαστεί για το πρώτο grand slam της χρονιάς και θα είναι ανέτοιμος εφόσον δικαιωθεί και του επιτραπεί να παίξει στο Australian Open.

Ο Τζόκοβιτς φαίνεται ότι προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα γήπεδο προπόνηση, ωστόσο ωστόσο οι αρχές απέρριψαν το αίτημά του, ενώ δεν τον άφησαν να έχει μαζί του τον προσωπικό του μάγειρα, προκειμένου να διατηρεί την συγκεκριμένη διατροφή του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, δηλαδή περίπου έναν μήνα πριν την έναρξη του Australian Open (17/1).

Ο Νόλε δεν φαίνεται να είχε σκοπό να εμβολιαστεί, ωστόσο με το πιστοποιητικό νόσησης θα μπορούσε να αγωνιστεί στο Australian Open, αν και ανεμβολίαστος.

«Το αποτέλεσμα του πρώτου PCR test του Τζόκοβιτς, το οποίο ήταν θετικό στον κορωνοϊό, έχει ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το BBC μεταφέροντας την αποκλειστική πληροφορία.

To άρθρο Αρνήθηκαν γήπεδο προπόνησης στον Νόβακ Τζόκοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρνήθηκαν, Νόβακ Τζόκοβιτς,arnithikan, novak tzokovits