Αρνείται τα πάντα ο «Αθηναίος» εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη - Απολογείται την Παρασκευή

10:05 9/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Την Παρασκευή (11.02.2022) θα απολογηθεί ο 25χρονος «Αθηναίος», ο τελευταίος από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη την 1η Φεβρουαρίου. Ξεκινά σήμερα ο κύκλος των απολογιών για τους 8 συλληφθέντες της Κυριακής.

Ο 25χρονος από την Αθήνα, ο άνθρωπος που παραδόθηκε χθες στις αρχές καθώς μετά τη δολοφονία του Άλκη είχε κρυφτεί σε σπίτια φίλων του στη Θεσσαλονίκη,

οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (09.02.2022) στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία του 19χρονου. 

Ο «Αθηναίος» παραδόθηκε χθες (08.02.2022) αφού πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από τη δολοφονία, διάστημα κατά το οποίο κρυβόταν σε σπίτια φίλων του στη Θεσσαλονίκη

Ποιος είναι ο 25χρονος 

Θεωρείται σκληροπυρηνικός χούλιγκαν της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ. Θεωρείται ως ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν και δολοφόνησαν τον Άλκη, τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ο 25χρονος «Αθηναίος», σύμφωνα με πληροφορίες είχε “βαρύ” όνομα μεταξύ των χούλιγκαν της κερκίδας του ΠΑΟΚ και έχει εμπλακεί και σε άλλες περιπτώσεις οπαδικών επεισοδίων, καθώς ταξίδευε με οργανωμένες εκδρομές και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, πάντα όμως, εντός του σκληροπυρηνικού πυρήνα των οπαδών.

To άρθρο Αρνείται τα πάντα ο «Αθηναίος» εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη - Απολογείται την Παρασκευή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα