Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός LIVE: Τελευταία περίοδος στο ματς

21:16 26/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Euroleague απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός για την 12η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι (8-2 ρεκόρ), σε μια νέα δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στη

Euroleague.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να προέρχεται από δύο σερί ήττες (Ούνιξ Καζάν και Ζενίτ), ωστόσο θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες καθώς επιστρέφει από τραυματισμό ο Ντιλέινι.

Με ρεκόρ 6-4, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στις επιτυχίες, έτσι ώστε να παραμείνει σε… τροχιά τετράδας.

Το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα, που έχει 6/6 επί ιταλικού εδάφους, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμα εκτός έδρας νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στην 12άδα του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε την Δευτέρα, κόντρα στον Παναθηναϊκό, λόγω γαστρεντερίτιδας. Οι γηπεδούχοι έχουν ξανά μετά από ένα μήνα στην διάθεσή τους τον Μάλκολμ Ντιλέινι ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ νοκ-άουτ είναι ο Ντίνος Μήτογλου.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία)

Η αποψινή είναι η 24η αναμέτρηση των δύο ομάδων από το 1996 και έπειτα σε επίπεδο Κυπέλλου Πρωταθλητριών και Euroleague. Ο Ολυμπιακός έχει τη… μερίδα του λέοντος στις νίκες με 15, ενώ η ιταλική ομάδα έχει επικρατήσει 8 φορές. Στα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στο Μιλάνο, η Ολύμπια έχει νικήσει τα έξι και οι «ερυθρόλευκοι» τα πέντε.

To άρθρο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός LIVE: Τελευταία περίοδος στο ματς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα