Άρης: Τελευταία στιγμή κρίνεται του Γκαρσία και του Ματίγια

17:25 19/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Αγωνία στον Άρη για την συμμετοχή των Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία στο ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Αύριο (20/3) ο Απόστολος Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή και θα κριθεί η συμμετοχή των δύο τελευταία στιγμή. 

Με την προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου

(20/3) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (21/3, 17:15 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Superleague.

Εν συνεχεία, ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή του που το απόγευμα θα «πετάξει» για την Αθήνα. Ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του στην πρωτεύουσα τους Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία. Αμφότεροι συμμετείχαν και σήμερα στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ωστόσο δεδομένα βρίσκονται πίσω σε επίπεδα φυσικής κατάστασης και ο Μάντζιος θα κρίνει αν θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει έστω και για κάποια λεπτά στο παιχνίδι στον Πειραιά.

Αντίθετα, δεδομένα δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Σαντέ Σίλβα, αλλά και οι τραυματίες Κώστας Μήτρογλου, Έργκις Κάτσε, Κριστιάν Γκάνεα που, από την πλευρά τους, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας. Στα συν για τους Θεσσαλονικείς, το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

To άρθρο Άρης: Τελευταία στιγμή κρίνεται του Γκαρσία και του Ματίγια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Τελευταία, Γκαρσία, Ματίγια,aris, teleftaia, gkarsia, matigia