Άρης – Βόλος 1-0 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από Σίλβα

18:42 7/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο, για την 15η αγωνιστική της Superleague και θέλει το «τρίποντο» που θα τον κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας –στη δεύτερη θέση- από τους διώκτες του. Πρώτο ματς για τους φιλοξενούμενους χωρίς τον Αμρ Ουάρντα.

Η… δεύτερη δόση της 15ης αγωνιστικής της Superleague ξεκινά με τον αγώνα του Άρη με τον Βόλο από το «Κλ. Βικελίδης».

Ο Άρης

γνώρισες πριν από λίγες ημέρες ήττα – σοκ στην έδρα της ουραγού, Λαμίας και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση μπορεί και να πέσει από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, στο τέλος της συγκεκριμένης «στροφής» του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ (αγωνίζεται στη συνέχεια στην έδρα του Ατρομήτου) και δυο μπροστά από την ΑΕΚ (την φιλοξενούν σε εξ αναβολής αγώνα, στις 14 Ιανουαρίου).

Ο Βόλος βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 19 βαθμούς, αλλά εδώ και λίγα 24ωρα έχασε τον κορυφαίο του παίκτη, Αμρ Ουάρντα, που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Παρακολουθήστε από το NewsIt.gr το LIVE του αγώνα

Την περασμένη σεζόν, η κάθε ομάδα κέρδισε το παιχνίδι της έδρας της. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Βόλο με 1-0 από πέναλτι του Γκάμα.

To άρθρο ΆρηςΒόλος 1-0 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από Σίλβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα