Άρης - ΠΑΟΚ 1-0 LIVE: Τελευταία λεπτά στο ντέρμπι

19:21 17/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Οι «κίτρινοι», έπειτα από το σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ, σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση και κρατούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χέρια τους.

Η

κούραση και η απογοήτευση του αποκλεισμού από τη Μαρσέιγ είναι κάτι που καλείται να… ξεπεράσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θυμίζουμε ότι ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι, ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, ενώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται τη Μ. Δευτέρα. Ο έκτος ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στους «Ζωσιμάδες» (18:00) την, πέμπτη πια, ΑΕΚ.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα στην κανονική διάρκεια. Νίκησε εκεί μετά από 11 και πλέον χρόνια. Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν από δύο μήνες ήταν ισόπαλο 0-0, με τον Άρη να έχει υπηρεσιακό στον πάγκο τον Απόστολο Τερζή.

Οι δυο ομάδες έχουν… μοιράσει τα παιχνίδια τα τρία τελευταία χρόνια. Στην κανονική διάρκεια ο Άρης έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με μια νίκη και μια ισοπαλία κάθε σεζόν! Στα Playoffs ο ΠΑΟΚ έχει ως τώρα τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Αυτή η παράδοση στα Playoffs ευνοεί τον ΠΑΟΚ τώρα.

Ο Άρης έχει πετύχει ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία, το νικητήριο στην Τούμπα το Νοέμβριο.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει και δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία. Ο Άρης έχει κερδίσει μόνο δύο από τα δέκα τελευταία στην έδρα του, με τον ΠΑΟΚ να έχει τρεις νίκες σε αυτά και πέντε ισόπαλα.

Το 2010 ήταν η τελευταία φορά, που ο Άρης πέτυχε διαδοχικές νίκες στην έδρα του.

Η… παράδοση

Νίκες Άρη: 31

Ισοπαλίες: 43

Νίκες ΠΑΟΚ: 47

Με γηπεδούχο τον Άρη

Νίκες Άρη: 21

Ισοπαλίες: 24

Νίκες ΠΑΟΚ: 15

Στην κανονική περίοδο

28.11.2021: ΠΑΟΚΆρης 0-1

(41’ σουτ Μαντσίνι)

20.02.2022: ΆρηςΠΑΟΚ 0-0

To άρθρο Άρης - ΠΑΟΚ 1-0 LIVE: Τελευταία λεπτά στο ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα