Άρης - Ολυμπιακός 0-1 LIVE: Ο Τζολάκης «έβγαλε» και πέναλτι και ο Ελ Αραμπί του δίνει την πρόκριση

19:15 25/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 1-0 των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο παιχνίδι, με την ΑΕΚ να… περιμένει στην φάση των ημιτελικών.

Άρης και Ολυμπιακός τίθενται

αντιμέτωποι για τρίτη φορά σε διάστημα λίγων ημερών. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τις δύο προηγούμενες, με σκορ 1-0 και «λυτρωτές» τους Γιώργο Μασούρα (σε πρωτάθλημα) και Γκάρι Ροντρίγκες (στο Κύπελλο Ελλάδας), αντίστοιχα.

Ωστόσο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Θεσσαλονικείς έχουν άλλη δυναμική, όπως είχε αποδειχθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Super League (2-1 με ανατροπή).

Οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Άλαν Πάρντιου ίσως αποδειχθούν κομβικές, αλλά και ο Μίτσελ Γκονζάλες έχει τα δικά του… θέματα να λύσει στους Πειραιώτες.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Θυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτητής: Βαντ (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Αλμπερτ, Τοτ (Ουγγαρία)

Τέταρτος: Κουμπαράκης

VAR: Κούλτσαρ (Ουγγαρία), Ψαρρής.

To άρθρο Άρης - Ολυμπιακός 0-1 LIVE: Ο Τζολάκης «έβγαλε» και πέναλτι και ο Ελ Αραμπί του δίνει την πρόκριση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης - Ολυμπιακός LIVE, Ξεκαθάρισμα, Κυπέλλου,aris - olybiakos LIVE, xekatharisma, kypellou