Αργεντινή - Μεξικό 2-0 LIVE: «Κλείδωσε» η νίκη στο φινάλε του αγώνα

20:48 26/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Από… νωρίς στα βάσανα η Αργεντινή! Η “παρέα” του Λιονέλ Μέσι ηττήθηκε από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρας του Μουντιάλ 2022 κι έτσι το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στο Μεξικό πήρε χαρακτήρα… τελικού, μετά και τη σημερινή νίκη της Πολωνίας.

Η Αργεντινή βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο μετά την ήττα της από τη Σαουδική Αραβία και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στον αγώνα με το Μεξικό, στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Μουντιάλ 2022 -για τον 3ο όμιλο- για να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της

πρόκρισης.

Στο «Lusail Iconic Stadium» ο Λιονέλ Μέσι καλείται να πάρει την «αλμπισελέστε» στις πλάτες του για να «γυρίσει» την κατάσταση. Και οι δύο ομάδες θα παρατάσσονται πλήρεις.

Η «αλμπισελέστε» αναζητά μόνο τη νίκη απόψε, προκειμένου να μην πάει από… σήμερα σπίτι της και αποχαιρετήσει άδοξα το Μουντιάλ 2022, μετά την ήττα της στην πρεμιέρα, αλλά και τη σημερινή νίκη της Πολωνίας επί της Σαουδικής Αραβίας με 2-0.

«Χλωμή» ήταν από την άλλη μεριά η πρεμιέρα του Μεξικό, αφού ήρθε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) με την Πολωνία.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

31 φορές έχουν κονταριστεί συνολικά οι δύο ομάδες. Η Αργεντινή έχει 15 νίκες, το Μεξικό 4 και 12 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Σε Παγκόσμιο Κύπελλο, η Αργεντινή έχει 3/3 απέναντι στους Μεξικανούς, ενώ η «αλμπισελέστε» είναι και αήττητη στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

To άρθρο Αργεντινή - Μεξικό 2-0 LIVE: «Κλείδωσε» η νίκη στο φινάλε του αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα