Αρχίζουν από 1η Νοεμβρίου οι απογραφές για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Παράταση έως τις 11/11 για την υποβολή του Ε4

17:45 31/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Παράταση έως και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 δόθηκε για την προθεσμία που έχουν οι επιχειρήσεις για την ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Ε4 (Ετήσιος/Ετήσιος Συμπληρωματικός Πίνακας Προσωπικού) στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για το τρέχον έτος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η παράταση δίνεται με απόφαση του υπουργού, Κωστή Χατζηδάκη. Σημειώνεται, παράλληλα,

ότι η μεγάλη πλειονότητα των επιχειρήσεων (290.000 κατά προσέγγιση έως το μεσημέρι) υπέβαλε ήδη το έντυπο εντός της αρχικής προθεσμίας στην «ΕΡΓΑΝΗ».

Η αρχική προθεσμία έληγε σήμερα Δευτέρα (31.10.2022) και δίνεται παράταση προκειμένου να εκπληρώσουν τη σχετική υποχρέωση και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις και να υποβάλλουν το έντυπο Ε4.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι από αύριο Τρίτη, 1η Νοεμβρίου και έως τις 30 Νοεμβρίου, θα γίνει η απογραφή του ωραρίου απασχόλησης από όλες τις επιχειρήσεις-εργοδότες της χώρας για το σύνολο των εργαζομένων τους.

Η απογραφή θα γίνει στο πλαίσιο της εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και της ψηφιακής οργάνωσης του χρόνου εργασίας για όλους τους εργαζόμενους με σύμβαση μισθωτής εξαρτημένης εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Αρχίζουν από 1η Νοεμβρίου οι απογραφές για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Παράταση έως τις 11/11 για την υποβολή του Ε4 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα