Απολογούνται δύο από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

12:51 9/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν οι δύο από τους οκτώ συλληφθέντες, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην στυγερή δολοφονία του Άλκη, στην Θεσσαλονίκη και στον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο γραφείο της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση, ώστε να απολογηθούν. Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό και έναν 21χρονο Έλληνα που βρίσκονταν στο πρώτο αυτοκίνητο,

Citroen το οποίο εμπλέκεται στη δολοφονία.

Ο Αλβανός φέρεται ότι μαχαίρωσε στο πόδι και τραυμάτισε έναν από τους φίλους του Άλκη, ενώ ο Έλληνας φέρεται πως συμμετείχε στην επίθεση.

Διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Τους κατηγορουμένους τους έφεραν από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια και εντάσεις που σημειώθηκαν την προηγούμενη φορά που παρευρέθηκαν στον χώρο. Γύρω από το κτίριο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

To άρθρο Απολογούνται δύο από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα