«Αποκεφαλίστε και ξεριζώστε καρδιές»! Το σοκαριστικό σημείωμα της Χαμάς που βρέθηκε σε τρομοκράτη

18:08 25/10/2023 - Πηγή: NewsIt

«Να ξέρετε ότι αυτός ο εχθρός σας είναι μια ασθένεια που δεν έχει θεραπεία άλλη, από τον αποκεφαλισμό και από το να βγάζεις καρδιές και συκώτια». Με αυτά τα ανατριχιαστικά λόγια η Χαμάς, προσπαθεί να… εμψυχώσει τους τρομοκράτες της και να τους ωθήσει στα απερίγραπτα εγκλήματα που διαπράττονται στον πόλεμο του Ισραήλ.

Αυτό το ανατριχιαστικό σημείωμα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύουν στα Social Media οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, βρέθηκε πάνω σε έναν τρομοκράτη της Χαμάς, από το μακελειό

της 7η Οκτωβρίου.

Του το έδωσαν οι διοικητές της Χαμάς στη Γάζα για να τον εμψυχώσουν να αποκεφαλίσει ανθρώπους και να ξεριζώσει την καρδιά και το συκώτι τους.

“Know that this enemy of yours is a disease that has no cure, other than beheading and extracting the hearts and livers!”

This note was found on a Hamas terrorist from the October 7 massacre. It was handed to him by Hamas commanders in Gaza as encouragement to behead their… pic.twitter.com/B2Kx2znuGj

Israel Defense Forces (@IDF) October 25, 2023

Και αν μη τι άλλο, είναι ένα σημείωμα, στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις της Χαμάς.

דובר צה״ל חושף בראיון ברשת הטלוויזיה האמריקאית CBS פתק שנמצא על גופת מחבל מארגון הטרור חמאס המעודד לביצוע טבח חסר רחמים

במסגרת פעילות לזיכוי וטיהור מרחב העוטף, נמצא פתק בכתב יד שנמסר למחבלים טרם יציאתם >> pic.twitter.com/EBh7xxLygc

— צבא ההגנה לישראל (@idfonline) October 25, 2023

To άρθρο «Αποκεφαλίστε και ξεριζώστε καρδιές»! Το σοκαριστικό σημείωμα της Χαμάς που βρέθηκε σε τρομοκράτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκεφαλίστε, Χαμάς,apokefaliste, chamas