Αποκάλυψη Ζαν Τοντ για Μίχαελ Σουμάχερ: Είναι μαχητής, παρακολουθεί την εξέλιξη του γιού του

21:48 17/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ζαν Τοντ, πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, μιλώντας στο RTL France, αναφέρθηκε στον Μίχαελ Σουμάχερ και την πορεία της υγείας του.

Ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, σε μία ακόμη δήλωσή του για την πορεία της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, ήταν λακωνικός. Όταν ρωτήθηκε

από τον δημοσιογράφο για την υγεία του Σουμάχερ, απάντησε: “Βλέπω τον Μίχαελ αρκετά συχνά, 1 με 2 φορές το μήνα. Η απάντησή μου είναι η ίδια κάθε φορά. Παλεύει… Δέχεται τη φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό, και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η κατάσταση της υγείας του θα παρουσιάζει βελτίωση”.

Ερωτηθείς για την πορεία του Μίκ Σουμάχερ, ο Ζαν Τοντ δήλωσε: “Πιθανόν θα αγωνίζεται στη Formula 1 την επόμενη χρονιά, και θα είναι πραγματικά μία απίστευτη πρόκληση για εμάς. Θα είμαστε ευτυχείς που θα έχουμε έναν νέο Σουμάχερ στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού”.

Ο 74χρονος Ζαν Τοντ, αναφερόμενος στον Μίχαελ Σουμάχερ και τον γιό του που αναμένεται να κάνει μεγάλη καριέρα, δηλώνει στο RTL France ότι ο Μίχαελ “ασφαλώς και παρακολουθεί την εξέλιξη του Μικ”. Σε παλαιότερη δήλωσή του, ο Ζαν Τοντ είχε δηλώσει ότι όταν επισκέπτεται τον Μίχαελ Σουμάχερ, βλέπουν μαζί αγώνες στην τηλεόραση.

Ο Ζαν Τοντ ήταν ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας στη «χρυσή περίοδό» της, όταν μαζί με ένα επιτελείο πραγματικά εξαιρετικών τεχνικών, η Scuderia είχε αναδειχθεί σε μία ανίκητη δύναμη. Υπό την καθοδήγηση του Τοντ, μάλιστα, ο Μίχαελ Σουμάχερ στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, σημειώνοντας αλλεπάλληλες επιτυχίες μεταξύ 2000 και 2004.

Να θυμίσουμε ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων.

Ακολούθησαν αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις για να κρατήσουν στη ζωή τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λοζάνης, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγινε γνωστό ότι ο Γερμανός είχε μεταφερθεί στο σπίτι του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την αποκατάστασή του.

Ο «Σούμι» δέχεται στο σπίτι του τη φροντίδα των γιατρών και της οικογένειάς του, ωστόσο από τότε επικρατεί… σιωπή γύρω από την κατάσταση της υγείας και την πορεία της ανάρρωσής του, καθώς μόνο οι στενοί συγγενείς και λίγοι έμπιστοι φίλοι μπορούν να μπαίνουν στην οικία του.

Ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ζαν Τοντ, ο οποίος ήταν ο γενικός διευθυντής της Ferrari, με την οποία ο Σουμάχερ… σάρωνε τους τίτλους στη Formula 1 το διάστημα 2000-04.

To άρθρο Αποκάλυψη Ζαν Τοντ για Μίχαελ Σουμάχερ: Είναι μαχητής, παρακολουθεί την εξέλιξη του γιού του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη Ζαν Τοντ, Μίχαελ Σουμάχερ,apokalypsi zan tont, michael soumacher