Αποκάλυψη για Νόβακ Τζόκοβιτς: «Κατέκτησε το Australian Open με διάταση 3 εκατοστών στο δικέφαλο»

11:27 1/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε για 10η φορά στην τεράστια καριέρα του το Australian Open και τα κατάφερε παρότι φαίνεται ότι αγωνιζόταν με τραυματισμό σε όλο το τουρνουά.

Παρότι ο τραυματισμός του αμφισβητήθηκε αρκετά, ο ίδιος ο Τζόκοβιτς τόνισε ότι κάποια στιγμή θα αποκαλύψει το μέγεθος του προβλήματος, αλλά μάλλον τον… πρόλαβε ο Κρεγκ Τάιλι.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Australian Open,

υποστήριξε ότι ο Σέρβος τενίστας, «κατέκτησε το Australian Open με διάταση 3 εκατοστών στο δικέφαλο». Παράλληλα τον αποθέωσε για τη νοοτροπία του, σημειώνοντας τα εξής: “Είναι τόσο συγκεντρωμένος στο τι τρώει, τι πίνει, πότε το κάνει, πώς το κάνει. Έχει περάσει πολλά και το να κερδίσει 10 Australian Open, δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί ποτέ. Θα έχει μια σημαντική θέση στην ιστορία του Australian Open”.

Djokovic has won the @AustralianOpen with a 3cm tear

After the abs in 2021, Nole has played in Melbourne while suffering from a “3cm tear in the hamstring of his left leg”, according to tournament director Craig Tileyhttps://t.co/xOcfZCIiH0 pic.twitter.com/DsBmm2DfbI

— We Are Tennis (@WeAreTennis) February 1, 2023

To άρθρο Αποκάλυψη για Νόβακ Τζόκοβιτς: «Κατέκτησε το Australian Open με διάταση 3 εκατοστών στο δικέφαλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη, Νόβακ Τζόκοβιτς, Κατέκτησε, Australian Open,apokalypsi, novak tzokovits, katektise, Australian Open