ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού θέλουν τον Χριστοδουλόπουλο

09:35 4/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο δύο κυπριακών ομάδων βρίσκεται ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλων Λεμεσού να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος του Ολυμπιακού ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ,

με τον πρόεδρο της κυπριακής ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη, να μην διαψεύδει το ενδιαφέρον της ομάδας του, τονίζοντας πως ο παίκτης είναι ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη, Ενώ προσέθεσε πως πολλοί είναι οι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που αξιολογούνται για το μέλλον. 
 

Ο Χριστοδουλόπουλος, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, μετράει φέτος μόλις 86 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα κι άλλα 140 λεπτά στο Κύπελλο Ελλάδας, επηρεασμένος από το τραυματισμό του.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν διαζύγιο με τον Ολυμπιακό, αφού είναι αδύνατον να υπάρξει αυτόματη ανανέωση (υπήρχε οψιόν για ένα ακόμα χρόνο σε περίπτωση που έπιανε το 60% των συμμετοχών).

Για την απόκτηση του έχει δείξει μια ακόμη ομάδα από την Κύπρο, ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος προσπαθεί να τον δελεάσει οικονομικά για να αποσπάσει την υπογραφή του.

To άρθρο ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού θέλουν τον Χριστοδουλόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα