Από τη Νέα Υόρκη στην Κουμουνδούρου με γραβάτα και μαύρο κοστούμι ο Κασσελάκης για το crash test στην Εκτελεστική Γραμματεία - Δείτε βίντεο

14:20 26/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Τον δρόμο για την Κουμουνδούρου, όπου συνεδριάζει στις 16.30 η Εκτελεστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης το μεσημέρι της Πέμπτης (26.10.23), αφού επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη. Ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» να βγαίνει από το σπίτι του, φορώντας άσπρο πουκάμισο και μαύρο κοστούμι και να επιβιβάζεται στο μαύρο τζιπ.

Όπως

αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά την πολυήμερη παραμονή του στη Νέα Υόρκη για τον γάμο του με τον σύζυγό του, Τάιλερ. Από εκεί, μάλιστα, διέγραψε και τα τρία ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κκ. Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου. Στο πλαίσιο αυτό, η σημερινή συνεδρίαση στην Εκτελεστική Γραμματεία είναι ένα πρώτο crash test, μετά τις μεταμεσονύχτιες αποφάσεις του, τη στιγμή δε που το κόμμα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης.

Οι κάμερες τον εντόπισαν τον κ. Κασσελάκη να βγαίνει από το σπίτι του και να επιβιβάζεται σε ένα μαύρο τζιπ με κατεύθυνση την Κουμουνδούρου, όπου αναμένεται να ανάψουν τα αίματα, παρούσης της Έφης Αχτσιόγλου στη συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και επιβιβάστηκε γρήγορα στο τζιπ.

Δείτε το βίντεο

 

Στη σημερινή συνεδρίαση η Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται να βάλει προς συζήτηση την πορεία προς το συνέδριο, την παρουσία της νέας τάσης, τις διαδικασίες για την υπεράσπιση της Δημοκρατικής κομματικής λειτουργίας και τον σαφή πολιτικό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό άλλωστε περισσότερα από 1000 μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν χθες διαδικτυακά στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στην οποία μετείχαν μεταξύ άλλων ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, και αλλά κορυφαία στελέχη τα οποία είχαν ταχθεί με την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου.

To άρθρο Από τη Νέα Υόρκη στην Κουμουνδούρου με γραβάτα και μαύρο κοστούμι ο Κασσελάκης για το crash test στην Εκτελεστική Γραμματεία - Δείτε βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υόρκη, Κουμουνδούρου, Κασσελάκης, Εκτελεστική Γραμματεία - Δείτε,yorki, koumoundourou, kasselakis, ektelestiki grammateia - deite