Απίστευτο βίντεο: «Λαθρεπιβάτης» σκαρφάλωσε στο φτερό αεροπλάνου πριν την απογείωση

13:57 13/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Τον γύρο των social media κάνουν τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνουν έναν άνδρα στο Λας Βεγκας των ΗΠΑ να σκαρφαλώνει στο φτερό ενός αεροπλάνου λίγη ώρα πριν από την απογείωσή του. Η πτήση 1367 της Alaska Airlines είχε προορισμό το Πόρτλαντ και όλα συνέβησαν ενώ ήταν έτοιμη να τροχοδρομήσει. 

Ο εισβολέας είχε παραβιάσει

τον περιμετρικό φράχτη του διεθνές αεροδρομίου McCarran και έγινε αντιληπτός στις 13:40 του Σαββάτου από το προσωπικό του αεροδρομίου. Σκαρφάλωσε στο αριστερό φτερό του αεροπλάνου κι έφερνε βόλτες. Κάποια στιγμή μάλιστα έβγαλε τα παπούτσια και γραπώθηκε στο πλευρικό πτερύγιο, προφανώς παίρνοντας θέση για την απογείωση. Σε ένα σημείο, σηκώνει τα παντζάκια του παντελονιού του και πετά τα παπούτσια του στους αστυνομικούς που τον καλούσαν να κατέβει. 

Στη συνέχεια ο άνδρας προσπαθεί να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Μια ομάδα αξιωματικών προσπαθούν να τον φτάσουν πάνω στο φτερό του αεροπλάνου, αλλά πριν τον προσεγγίσουν, εκείνος χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος και όπως φαίνεται χτυπά το κεφάλι του.

Αστυνομικοί, τελικά, συνέλαβαν τον άντρα και τον μετέφεραν σε ιατρικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

 

To άρθρο Απίστευτο βίντεο: «Λαθρεπιβάτης» σκαρφάλωσε στο φτερό αεροπλάνου πριν την απογείωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο, Λαθρεπιβάτης,apistefto, lathrepivatis