Απίστευτο σκηνικό: Έκαναν παρατήρηση σε ζευγάρι γυναικών που φιλιόταν και τις γιούχαραν αλα… «Game of Thrones»

14:00 4/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Τον γύρο των social media κάνει βίντεο που δείχνει το ξέσπασμα δυο γυναικών στις ΗΠΑ, οι οποίες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν επειδή ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι φιλιόταν. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στην πισίνα του ξενοδοχείου Sacremento’s Kimpton Sawyer στην Καλιφόρνια. 

Τι ακριβώς συνέβη…. Στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την New York Post, υπήρχε ένα ζευγάρι γυναικών που φιλιόταν

και μια παρέα που βρίσκονταν στον χώρο τους ζήτησε να σταματήσουν, με την αιτιολογία ότι ήταν μπροστά σε παιδιά. 

Μπροστά στο περιστατικό ήταν και δυο γυναίκες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την συμπεριφορά του ομόφυλου ζευγαριού. Αυτό, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει γίνει viral στα social media, είχε ως αποτέλεσμα να ανέβουν αρκετά οι τόνοι. 

Στο βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, φαίνεται ότι η παρέα των γυναικών φεύγει κακήν κακώς από τον χώρο της πισίνας, ενώ κάποιοι τις γιουχάρουν σε στιλ… «Game of Thrones» φωνάζοντας «Shame! Shame!» (Ντροπή! Ντροπή!), όπως στην διάσημη σκηνή τιμωρίας της «Σέρσεϊ Λάνιστερ» από τη σειρά φαντασίας.

Δείτε το βίντεο:     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη artkaligos (@artkaligos)

Δείτε το βίντεο από το Game of Thrones:

Η Domonique Veasley, μία από τις γυναίκες που είχαν δεχτεί την παρατήρηση, είπε στο CBS 13 ότι ένιωσε εξαιρετικά άσχημα, αφού οι παρατηρήσεις είχαν αποδέκτη μόνο την ίδια και τη σύντροφό της, παρότι υπήρχαν στην πισίνα αρκετά straight ζευγάρια που εκδήλωναν ελεύθερα την τρυφερότητα τους. «Στην ουσία μου ζήτησαν να σταματήσω να είμαι ο εαυτός μου. Έχουμε 2021, δεν είναι πλέον αποδεκτό αυτό», ανέφερε. 

Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν αρχικά ότι ζητήθηκε από το ζευγάρι να αποχωρήσουν από το χώρο της πισίνας από το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου. Ωστόσο, ο δικηγόρος τους ξεκαθάρισε ότι έφυγαν οικειοθελώς επειδή φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους. 

Chlorine ‘Karens’: Moms booted from hotel pool for shaming kissing women https://t.co/xR43BGIjcY pic.twitter.com/vvxMz4iUK6

New York Post (@nypost) June 4, 2021

Με πληροφορίες από New York Post

 

To άρθρο Απίστευτο σκηνικό: Έκαναν παρατήρηση σε ζευγάρι γυναικών που φιλιόταν και τις γιούχαραν αλα… «Game of Thrones» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο, Έκαναν, … Game, Thrones,apistefto, ekanan, … Game, Thrones