Απήγαγαν 23χρονο στη Θεσσαλονίκη – Πήραν χρήματα από συγγενείς του για να τον αφήσουν

10:52 27/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Εξιχνιάστηκε στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση αρπαγής 23χρονου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, τριών αλλοδαπών αντρών και δύο νεαρών γυναικών από την Ελλάδα. Οι δράστες πήραν χρήματα από συγγενείς του θύματος και τον άφησαν ελεύθερο την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το πρωί της 21ης Νοεμβρίου δύο εκ των αλλοδαπών δραστών προσέγγισαν τον 23χρονο στο κέντρο πόλης και τον έπεισαν να επιβιβαστεί

μαζί τους σε αυτοκίνητο. Οι δράστες κράτησαν τον νεαρό παρά τη θέληση του και στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά με τον τρίτο αλλοδαπό δράστη. Ο τελευταίος ζήτησε από τον 23χρονο χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Λόγω αδυναμίας καταβολής του ποσού, υπήρξε επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα του θύματος και αφού συμφώνησαν ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη μέρα (22/11), μετά την παράδοση των λίτρων στις δύο νεαρές Ελληνίδες.

Τα στοιχεία των δραστών έχουν ταυτοποιηθεί και η σχετική δικογραφία έχει διαβιβασθεί Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

To άρθρο Απήγαγαν 23χρονο στη Θεσσαλονίκη – Πήραν χρήματα από συγγενείς του για να τον αφήσουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα