Απαστράπτουσα στα Ματογιάννια η Σάσα Σταμάτη - Η βόλτα στα σοκάκια και η συνάντηση με επιχειρηματίες

09:56 17/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μύκονος ήταν και είναι ένα από τα αγαπημένα της νησιά. Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στα Ματογιάννια και κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων…

Σάσα Σταμάτη και Μύκονος πάνε μαζί τα καλοκαίρια αλλά και το Πάσχα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στα Ματογιάννια και κέντρισε τα βλέμματα. Οι paparazzi ήταν αδύνατον να μην την εντοπίσουν στα γραφικά σοκάκια της Χώρας. Χαμογελαστή και χαλαρή έδειχνε να το απολαμβάνει. Τα κινητά τηλέφωνα ορισμένων πήραν φωτιά με την ίδια να μην δείχνει να επηρεάζεται.

Πασχαλινή απόδραση στην Μύκονο για την Σάσα Σταμάτη. Την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV έξω από το κοσμηματοπωλείο Kessaris στα Ματογιάννια.

Εκεί συνάντησε και χαιρέτησε την επιχειρηματία Ευγενία Χανδρή με τον σύζυγό της Θοδωρή Γιαννούση, τον ιδιοκτήτη των αθηναϊκών bar-εστιατορίων Island και Athenee Χρύσανθο Πανά και την Μαρίζα Φασιανού, σύζυγο του αείμνηστου ζωγράφου Αλέκου Φασιανού.

Η Μύκονος έχει την τιμητική της και αυτό το Πάσχα καθώς πολλοί «επώνυμοι» θα το γιορτάσουν στο νησί των Ανέμων.

 

To άρθρο Απαστράπτουσα στα Ματογιάννια η Σάσα Σταμάτη - Η βόλτα στα σοκάκια και η συνάντηση με επιχειρηματίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα