Άνθρακας ο θησαυρός με τον Αλβανό «εκτελεστή»

17:09 15/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο επονομαζόμενος «Τάκης» ο φερόμενος ως ο εν ψυχρώ «εκτελεστής» από την Αλβανία, εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται εκτός των τειχών των φυλακών αφού σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρέλαβε ο αρμόδιος ανακριτής, καταδεικνύεται πως το τμήμα ανθρωποκτονιών, «ναυαρχίδα» της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε «λάθος άτομο».

Το newsit.gr έχει στη διάθεσή του τις «παγωμένες» εικόνες διαφυγής από την φονική επίθεση τον Οκτώβρη 2017 σε βάρος άλλου Αλβανού, σε ξακουστό μπαρ της Γλυφάδας, ο οποίος και εκτελέστηκε μπροστά σε ανυποψίαστους

θαμώνες. Κάμερες του νυχτερινού κέντρου δείχνουν τον δολοφόνο και τον συνεργό του να τρέχουν προς την έξοδο στις 4.30 τα ξημερώματα, ενώ τον «Τάκη» να προσέρχεται στο μπαρ στη 1.30 τα ξημερώματα, φορώντας σκούρο μπουφάν αλλά με σπασμένο το αριστερό του χέρι που ήταν σε γύψο. Ήταν δηλαδή ηλίου φαεινότερο, ότι οι άλλοι δυο είναι οι εκτελεστές και ασφαλώς ανάμεσά τους δεν θα μπορούσε να είναι ο 45χρονος. 

Ο υποτιθέμενος Αλβανός εκτελεστής [με σκούρο μπουφάν και τσιγάρο στο στόμα], εισέρχεται σε φημισμένο μπαρ της Γλυφάδας τρεις ώρες νωρίτερα απ΄ τους πραγματικούς δράστες. Η ημερομηνία είναι 8 Οκτωβρίου του 2017, αλλά στην κάμερα έχει αναγραφεί από λάθος άλλος μήνας [Αύγουστος]

«Μπέρδεψαν» τους δολοφόνους

Έγκυρα μέσα ενημέρωσης όπως το vima.gr, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό το «φιάσκο», καθώς αυτές τις ημέρες υποτίθεται πως κλιμακώνονται οι έρευνες για την αποκάλυψη των δολοφόνων του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ. Και απ’ την στιγμή ασφαλώς που οι δράστες φέρονται να κινούνται στον ποινικό χώρο και αποτελούν «ενοικιαζόμενους» δολοφόνους οι οποίοι αναλαμβάνουν «συμβόλαια θανάτου» όπως και αυτό που έγινε στο μπαρ της Γλυφάδας.

Τα «μεγάλα λόγια» της σύλληψής του

Ο 45χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, να επιβαίνει σε θωρακισμένο όχημα που είχε παραλάβει ως αδειούχο από τις φυλακές Δομοκού έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών των δυο αποδράσεων με ελικόπτερο απ΄τις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως ανακοινώθηκε με την σύλληψή του,  αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ερευνούσαν υποτίθεται την ανάμειξη του 45χρονου και σε άλλες δολοφονίες που έχουν συσχετιστεί με τον πόλεμο για την επικυριαρχία στη νύχτα.

Σε βάρος του 45χρονου φέρεται να σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών για απόπειρα εκβίασης σε βάρος ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, τον Σεπτέμβριο στη Βάρη. Μαζί με συνεργούς του είχαν ζητήσει από το θύμα να τους επιστρέψει 10.000 ευρώ μετά από αγοραπωλησία αυτοκινήτου. Οι δράστες είχαν προκαλέσει χτυπήσει άγρια τον ιδιοκτήτη και είχαν προκαλέσει ζημιές σε τρία πολυτελή αυτοκίνητα που βρίσκονταν στον χώρο της έκθεσης. Ακριβείς πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο 45χρονος εξακολουθεί να κρατείται όχι στις φυλακές αλλά στα κρατητήρια του Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, καθώς εκκρεμεί εναντίον του διοικητική απέλαση.

Βασίλης Χήτος

To άρθρο Άνθρακας ο θησαυρός με τον Αλβανό «εκτελεστή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα