Άνοιξε σαμπάνια ο Νέβιλ με την ήττα της Λίβερπουλ! Ανακούφιση στην Άρσεναλ – video

11:18 1/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Αήττητο ήταν και… πάει! Η Λίβερπουλ δεν χάνει ούτε με “αυτοκτονία” το φετινό πρωτάθλημα, αλλά η ήττα της από την Γουότφορντ έκανε πολύ κόσμο -εκτός ομάδας- χαρούμενο.

Μπορεί να μην “εκτροχιάστηκε” από την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά το 1990, αλλά η Λίβερπουλ προσγειώθηκε… ανώμαλα από τη Γουότφορντ, χάνοντας την ευκαιρία να το κατακτήσει αήττητο.

Click4more: “Έσπασε” τη Λίβερπουλ! Πρώτη ήττα με “σφαλιάρα” – video

Έτσι, η ομάδα του Κλοπ δεν μπόρεσε να “ισοφαρίσει” το επίτευγμα που συνεχίζει να κατέχει μόνο η Άρσεναλ της διετίας

2003-2004 με 49 ματς. Η αρμάδα του Κλοπ σταμάτησε στα 44…

Παράλληλα, η Λίβερπουλ έχασε στο… παραπέντε την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων διαδοχικών νικών στα χρονικά της Premiership, δηλαδή από το 1992 έως σήμερα. Η ήττα στο «Βίκαρετζ Ρόουντ» είναι η πρώτη μετά από 18 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ρεκόρ που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μοιράζεται με τη Μάντσεστερ Σίτι της σεζόν 2017/18.

Εάν η ομάδα του Κλοπ είχε καταφέρει να νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Οκτώβριο, στη μοναδική της απώλεια μέχρι σήμερα (1-1), θα είχε 36 διαδοχικές νίκες, το οποίο βέβαια θα αποτελούσε και παγκόσμιο ρεκόρ.

Η Άρσεναλ παραμένει η μοναδική αήττητη πρωταθλήτρια στο Νησί. Μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter οι “κανονιέρηδες” εξέφρασαν την ανακούφιση τους!

Phew…

Arsenal (@Arsenal) February 29, 2020

Την ίδια στιγμή, ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ, άνοιξε σαμπάνια από τη χαρά του, δείχνοντας πως ακόμα και τώρα που είναι… εκτός δράσης, η έχθρα με τη Λίβερπουλ δεν μπορεί να “σβήσει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα