Άνω Λιόσια: Μητέρα με τα τρία της παιδιά κινδύνευσαν από τα ορμητικά νερά – Συγκλονίζει η μαρτυρία της

19:24 11/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Το… χάρο με μάτια τους είδαν οι κάτοικοι στα Άνω Λιόσια εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας και μια μητέρα με τα τρία παιδιά της κινδύνευσαν από τα ορμητικά νερά που μπήκαν στο σπίτι της.

Το ξαφνικό μπουρίνι μετέτρεψε την οδό Αιγαίου Πελάγους στα Ανω Λιόσια σε χείμαρρο παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του. Μια μητέρα με τα τρία παιδιά της εγκλωβίστηκε στο σπίτι της. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή ανεβαίνοντας στους επάνω ορόφους.

Η φωνή της γυναίκας κόβει την ανάσα… Βρίσκεται σε απόγνωση την ώρα που τα ορμητικά νερά έχουν

καταστρέψει τα πάντα στο σπίτι.  «Δεν μπορώ να σώσω τίποτα Χριστέ και Παναγιά μου», αναφωνεί. Το σπίτι της μετατράπηκε σε λίμνη, καθώς πνίγηκε στα λασπόνερα. 

Στην περιοχή που χτύπησε η κακοκαιρία γινόταν αντιπλημμυρικά έργα με το έντονο ξέσπασμα του καιρού να παραλύει τα πάντα. Τα μηχανήματα και οι μπουλντόζες ακινητοποιήθηκαν, ενώ οι εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν.

Οταν σταμάτησε η βροχή το σημείο θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, αφού τα νερά ξήλωσαν μέχρι και την άσφαλτο. Σωλήνες και αλουμίνια ξεκόλλησαν και οι κάτοικοι κινδύνευσαν.

 

 

 

 

 

 

To άρθρο Άνω Λιόσια: Μητέρα με τα τρία της παιδιά κινδύνευσαν από τα ορμητικά νερά – Συγκλονίζει η μαρτυρία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα