Άννα Βερούλη για δήλωση Πετρούνια: «Ας ασχοληθεί καλύτερα με τους κρίκους»

15:52 22/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Η παλαίμαχη ακοντίστρια, Άννα Βερούλη, σχολίασε δηκτικά τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη γυμναστή, Λευτέρη Πετρούνια, για το ελληνικό #metoo.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, αναφορικά με τα περιστατικά σεξουαλικών κακοποιήσεων στον ελληνικό αθλητισμό. Παρά το γεγονός ότι ανασκεύασε ζητώντας συγγνώμη, τα όσα είπε έχουν ενοχλήσει, με την παλαίμαχη πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Άννα Βερούλη να μιλάει σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1

σχολιάζοντας σχετικά:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Λευτέρης έκανε αυτή τη δήλωση. Δηλαδή, ένα ολόκληρο κίνημα με τα λόγια του το διαγράφει; Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. οι γυναίκες και οι άντρες οι οποίοι μίλησαν, οι άνθρωποι που τόλμησαν να μιλήσουν και επιτυχημένοι ήταν και δεν φοβήθηκαν και έλυσαν τα εσωτερικά τους θέματα και βγήκαν προς τα έξω για να μπορέσουν να δώσουν την ώθηση και στον άλλον κόσμο να βγει να μιλήσει», είπε η Άννα Βερούλη και κατέληξε προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ θα πρότεινα στον Λευτέρη καλύτερα να ασχοληθεί με τους κρίκους που είναι πάρα πολύ καλός και τον χειροκροτάμε όλοι και να πάψει να μιλά».

To άρθρο Άννα Βερούλη για δήλωση Πετρούνια: «Ας ασχοληθεί καλύτερα με τους κρίκους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα