Άννα Δημητρίεβιτς: Όσο τα παιδιά ήταν μικρά, γνώρισα και άλλες γυναίκες στην ίδια δόνηση

11:34 6/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Άννα Δημητρίεβιτς μίλησε για την αλλαγή στη ζωή και την καθημερινότητα της.

Τον σύζυγο της, Θανάση Ευθυμιάδη συνάντησε στις “Ρίζες” η Άννα Δημητρίεβιτς όπου και αναφέρθηκε από καρδιάς στην μακρόχρονη τηλεοπτική απουσία στο Μεγάλο Κανάλι. 

“Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό σαν μια απόφαση. Νομίζω ότι όταν ήρθαν τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, κάπως από μόνο του έγινε αυτό, με τη διαίσθηση ότι δεν υπάρχει για μένα καμία πιο σημαντική δουλειά ή εργασία από το να είμαι με αυτά τα παιδιά και να τα βλέπω να μεγαλώνουν” παραδέχθηκε, αρχικά, η Άννα Δημητρίεβιτς.

“Όσο

τα παιδιά ήταν μικρά, είχα γνωρίσει και άλλες γυναίκες που ήταν στην ίδια δόνηση. Γυναίκες που θεωρούσαν ότι όταν είμαστε μαζί, κάτι πολύ καλό κάνουμε και δημιουργείται ένα χωριό” συμπλήρωσε η Άννα Δημητρίεβιτς στην εκπομπή του Θανάση Ευθυμιάδη, “Ρίζες” στο MEGA.

Επίσης, η γοητευτική ηθοποιός ομολόγησε πως η κοινωνία έχει ωθήσει τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη ενώ αναφέρθηκε στον κύκλο των γυναικών, όπου συγκεντρώνονται και μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους, να χορέψουν ή ακόμα και να κάτσουν στη σιωπή.

To άρθρο Άννα Δημητρίεβιτς: Όσο τα παιδιά ήταν μικρά, γνώρισα και άλλες γυναίκες στην ίδια δόνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα