Ανδρέας Μικρούτσικος και Χρύσλα Γεωργακοπούλου σε αδιανόητο καυγά στον αέρα της «Super Κατερίνα»

11:31 26/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Εκτός ορίων η ένταση που δημιουργήθηκε σήμερα (26.09.2023) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Αιτία αποτέλεσε κάτι που είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη συναυλία για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, όπου βρέθηκε χθες βράδυ. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε, η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να φεύγει από το πλατό και την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να τον κάνει να επιστρέψει!

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης

γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτει. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και κάπως έτσι, ξεκίνησαν όλα…

«Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω. Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια με εμένα», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είσαι αγενέστατη!»

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην προσπάθειά της να κατευνάσει τα πνεύματα, ζήτησε από τους συνεργάτες της να παίξουν οποιοδήποτε βίντεο είχαν διαθέσιμο, ώστε να τη διευκολύνουν στη διαχείριση της κατάστασης.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό, λέγοντας: «Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live;».

«Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;», παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου.

To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος και Χρύσλα Γεωργακοπούλου σε αδιανόητο καυγά στον αέρα της «Super Κατερίνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Μικρούτσικος, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Super Κατερίνα,andreas mikroutsikos, chrysla georgakopoulou, Super katerina