Αναβολή στο ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή λόγω ανάκλησης δελτίων και κίνδυνος υποβιβασμού των Κρητικών

16:38 4/1/2023 - Πηγή: NewsIt

To ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή για την 9η αγωνιστική της Super League 2 δεν ξεκίνησε ποτέ και η ομάδας του Ρεθύμνου, που κινδυνεύει, πλέον, με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική!

Η “σέντρα” στο ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή για τη Super League 2δεν έγινε ποτέ, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία της ομάδας του Ρεθύμνου, η οποία «κατέβηκε» κανονικά στο ματς, έβγαλε 11άδα στον αγωνιστικό

χώρο!

Η Επισκοπή έχει οφειλές προς την ΕΠΟ, που δεν τις τακτοποίησε εγκαίρως, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή να ανακαλέσει τα δελτία και το ματς να μην διεξαχθεί.

Η ομάδα του Ρεθύμνου είχε δεσμευτεί να πληρώσει την οφειλή προς την ΕΠΟ σε τρεις δόσεις, με την προθεσμία να λήγει σήμερα. Το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνα στο ΠΑΟ Ρουφ.

Για να αποφύγει η ομάδα του Ρεθύμνου ανάλογη τιμωρία στα επόμενα παιχνίδια, θα πρέπει να πληρώσει την οφειλή, αλλιώς στους τρεις αγώνες, που θα μηδενιστεί, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

To άρθρο Αναβολή στο ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή λόγω ανάκλησης δελτίων και κίνδυνος υποβιβασμού των Κρητικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναβολή, ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή, Κρητικών,anavoli, pao rouf – episkopi, kritikon