Ανατριχιαστικός θάνατος οδηγού στα προστατευτικά κιγκλιδώματα δρόμου στη Χαλκιδική - Σοκ για το τροχαίο

11:25 17/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ακαριαίος ο θάνατος του 42χρονου οδηγού στη Χαλκιδική. Σκληρές εικόνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο από Νέα Μουδανιά για Κασσάνδρα…

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σκόρπισε θλίψη στην Χαλκιδική. Ο 42χρονος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε με ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Το όχημα

μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα ένας 42χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άντρας ελληνικής καταγωγής, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα λίγο μετά το δεύτερο χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

To άρθρο Ανατριχιαστικός θάνατος οδηγού στα προστατευτικά κιγκλιδώματα δρόμου στη Χαλκιδική - Σοκ για το τροχαίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα