Αναψυκτικά Κλιάφα: Η οικογένεια Σαράντη εγκαινίασε υπερσύγχρονο εργοστάσιο στα Τρίκαλα – Επένδυση 16 εκατ. ευρώ

18:33 10/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στα Τρίκαλα εγκαινίασε η οικογένεια Σαράντη της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ, που από το 1926 προσφέρουν ελληνικά αναψυκτικά χωρίς συντηρητικά.

Η νέα επένδυση των 16 εκατ. ευρώ, η οποία θα προσφέρει νέες θέσεις εργασίας ήλθε ως συνέχεια στο όραμα του πρωτοπόρου ιδρυτή της

Θεόδωρου Κλιάφα και στη συνταγή του, που παραμένει αναλλοίωτη εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.

Ο κ. Στέλιος Μ. Σαράντης έκανε μια ιστορική αναδρομή στην εντυπωσιακή πορεία της ΚΛΙΑΦΑ από την ίδρυσή της, το 1926, έως την εξαγορά της από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία, το 2020, τονίζοντας ότι: «ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ και πραγματικά έχουμε θέσει την πήχη πολύ ψηλά. Απόδειξη αποτελεί η επένδυση που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει, η οποία έχει τη δυναμικότητα να στηρίξει δραστηριότητα πολλαπλάσια της σημερινής. Με λίγα λόγια, είμαστε μόνο στην αρχή. Η συνταγή της επιτυχίας είναι πλέον γνωστή και βασίζεται στον συνδυασμό της ιστορίας και της αναγνωρισιμότητας του brand ΚΛΙΑΦΑΣ με την επαγγελματική εμπειρία του ομίλου και της οικογένειάς μας».

 

 

Τα εγκαίνια υλοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του Δημάρχου Τρικάλων και Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, μέσων ενημέρωσης από όλη την Ελλάδα και πλήθους κόσμου, οι κ.κ. Στέλιος Μ. Σαράντης, Πρόεδρος της ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε., και Στέλιος Δ. Σαράντης, Πρόεδρος της ΔΟΥΜΠΙΑ Α.Ε., σε μία ξεχωριστή στιγμή για μία εκ των ιστορικότερων εταιρειών αναψυκτικών της χώρας, έκοψαν την κορδέλα και έθεσαν σε λειτουργία τη νέα γραμμή του εργοστασίου, η οποία έχει δυνατότητα εμφιάλωσης έως και 23.000 φιαλών/ώρα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Τρικκαίων, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

To άρθρο Αναψυκτικά Κλιάφα: Η οικογένεια Σαράντη εγκαινίασε υπερσύγχρονο εργοστάσιο στα Τρίκαλα – Επένδυση 16 εκατ. ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα