Αναπολείς εποχές ξεγνοιασιάς;

10:00 1/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Μπουχτίσατε με τις υποχρεώσεις που «συνοδεύουν» την κατοχή ενός αυτοκινήτου ειδικά τώρα που η νέα πραγματικότητα μας έχει κάνει πολύ πιο επιφυλακτικούς σε σχέση με τα μηνιαία έξοδα; Αναπολείτε παλιές… καλές εποχές όταν αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόσασταν;

Αν είστε από εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτοκίνητο αλλά θεωρούν πως η απόκτησή του θα είναι ένα επιπλέον βάρος, ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε τα

δεδομένα σας και να αναζητήσετε την ανεμελιά που θέλετε ακόμα και κάτω από νέες συνθήκες.

Πάρτε λίγο χρόνο να γυρίσετε… πίσω. Σε εκείνα τα ξέγνοιαστα χρόνια όταν μπορούσατε να πάρετε το αυτοκίνητο της μαμάς και του μπαμπά για να βγείτε ραντεβού. Πόσο δεν ανησυχούσατε για σέρβις, για τέλη κυκλοφορίας και όλα αυτά τα… βαρετά.

Ή όταν τα καλοκαίρια μαθαίνατε οδήγηση στο χωριό με το αυτοκίνητο του θείου και δεν σας ένοιαζε τίποτα. Ή όταν, κάπου εκεί στα… φοιτητικά χρόνια, πηγαίνατε διακοπές με το αυτοκίνητο ενός φίλου και δεν σας απασχολούσε το παραμικρό, παρά μόνο που θα πάτε για μπάνιο…

Όταν, με λίγα λόγια, δεν υπήρχαν άγχη. Δεν υπήρχαν ευθύνες. Δεν υπήρχαν οι υποχρεώσεις που, έτσι κι αλλιώς, «ακολουθούν» την αγορά ενός αυτοκινήτου…

Αν, λοιπόν, όλα αυτά σας έχουν λείψει, τίποτα, μα τίποτα, δεν θα κρατά από το να τα ξαναζήσετε. Να νιώσετε πάλι ελεύθεροι. Και μάλιστα με ένα αυτοκίνητο στην κατοχή σας μεν, αλλά χωρίς υποχρεώσεις.

Πώς γίνεται αυτό είπατε; Μια λέξη η απάντηση: LeasePlan!

Την ξεγνοιασιά και την ελευθερία που περιγράψαμε παραπάνω, με την LeasePlan μπορείτε να τη ζήσετε στο έπακρο. Με τις υπηρεσίες της, που είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη και πιο άνετη. Με ειδικές προσφορές αλλά και online leasing για να κλείσεις συμβόλαιο με μερικά μόνο κλικ.

Με το leasing, είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης, μπορείτε όχι μόνο να μην ανησυχείτε για ασφάλιση, για σέρβις, για αλλαγή ελαστικών κι όλα αυτά, αλλά να τα απολαμβάνετε χωρίς κόπο και να οδηγείτε καινούργιο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια.

ΙΧ θέλετε; Θα το έχετε. Είστε επαγγελματίας και θέλετε van, ένα «εργαλείο» για τη δουλειά σας; Κι αυτό μπορείτε να το έχετε.

Και μπορείτε όλα αυτά να τα έχετε στις τιμές που… αντέχει η τσέπη σας. Χώρια που, τα είπαμε, θα “ξεχάσετε” τις υποχρεώσεις που πάνε πακέτο με την απόκτηση ή την κατοχή ενός αυτοκινήτου. Η εποχή που leasing θεωρούνταν μια πολυδάπανη κίνηση, κάτι που «επιτρέπεται» μόνο τους «έχοντες», έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Και τα Special Deals της LeasePlan είναι η καλύτερη απόδειξη.

Πλέον, αν χρειαστεί να κάνετε μια… λίστα υπέρ ή κατά ανάμεσα στο leasing και την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, τότε θα δείτε ότι το πρώτο είναι… μακράν εκείνο που σας συμφέρει γιατί κάνετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Τα συμβόλαια της LeasePlan περιλαμβάνουν, πάντα, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας και πρόσβαση σε εξυπηρέτηση (τηλεφωνικά και online) 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα! Δηλαδή: όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, εκτός από τα καύσιμα, εντάσσονται σε ένα μηνιαίο μίσθωμα. Ένα ποσό, για όλα… νοικοκυρεμένα.

Χώρια που αν έχετε εταιρία, το leasing περνάει στα έξοδα. Και κάτι ακόμα: Ο ΦΠΑ των μηνιαίων μισθωμάτων των επαγγελματικών αυτοκινήτων συμψηφίζεται με τον προς απόδοση ΦΠΑ! Τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;

Κι αν πάθει κάτι το αυτοκίνητο, επαγγελματικό ή ΙΧ; Υπάρχει πάντα ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης στη διάθεσή σας. Ούτε γι’ αυτό να μη χρειάζεται να ανησυχήσετε.

Κι όταν τελειώσει το συμβόλαιό σας; Η απόφαση δική σας: είτε αγοράζετε το αυτοκίνητο είτε κάνετε νέο συμβόλαιο και παίρνετε καινούργιο για άλλα τέσσερα χρόνια!

To άρθρο Αναπολείς εποχές ξεγνοιασιάς; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα