Ανακαινίστηκαν δύο Αθλητικά Κέντρα και δύο παιδικές χαρές στον Νέο Κόσμο

15:07 1/7/2021 - Πηγή: NewsIt

 Πλήρως ανακαινίστηκαν δύο αθλητικά κέντρα και ισάριθμες παιδικές χαρές στο Νέο Κόσμο, χωρίς κόστος για τον δήμο, αλλά με δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, τα δύο αθλητικά κέντρα εκσυγχρονίστηκαν πλήρως σε υποδομές, ενώ με εικαστικές παρεμβάσεις μετατράπηκαν παράλληλα «σε χώρους που συναντάται η σύγχρονη τέχνη και ο αθλητισμός». Επίσης, οι παιδικές χαρές

ανακαινίστηκαν ολικά, με δάπεδο ασφαλείας και νέα δημιουργικά όργανα παιχνιδιού. Πολυσύνθετα δεντρόσπιτα, σπιτάκια νηπίων με πύργους, γέφυρες, πάνελ δραστηριότητας, τούνελ, τσουλήθρα, κούνιες, δίσκους ισορροπίας, τραμπάλες, αλλά και τραμπολίνο, όλα με φυσικά υλικά και πιστοποίηση TUV, ενώ τοποθετήθηκε ειδικός εξοπλισμό και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σε δήλωση του, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, υπογραμμίζει ότι πρόκειται για ακόμη μία παρέμβαση αναβάθμισης δημόσιων χώρων της Αθήνας και κυρίως για παιδιά και νέους. Επίσης, ότι «είναι ακόμη μία απόδειξη ότι η συνεργασία και η συμμετοχή για την ανάπτυξη της πόλης, δίνει πάντα σημαντικό αποτέλεσμα. Όπως έγινε και στην συγκεκριμένη παρέμβαση με την στήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, το οποίο ευχαριστούμε θερμά».

To άρθρο Ανακαινίστηκαν δύο Αθλητικά Κέντρα και δύο παιδικές χαρές στον Νέο Κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα