Άμραμπατ για το Μαρσέιγ – ΑΕΚ: «Ο όμιλος είναι επιπέδου Champions League, να κερδίσουμε και τους δυο αγώνες»

18:20 26/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε ενόψει του αγώνα Μαρσέιγ – ΑΕΚ, με τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή να αναφέρει πως ο όμιλος που βρίσκεται η Ένωση είναι επιπέδου Champions League από άποψης δυσκολίας, ωστόσο τα παιχνίδια είναι είναι πολύ ωραία.

O Νορντίν Άμραμπατ αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στη Μαρσέιγ, αλλά και τον όμιλο «φωτιά» στον οποίο βρίσκεται

η Ένωση, με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή να αναφέρει ότι τα παιχνίδια είναι επιπέδου Champions League, ωστόσο αυτό έχει και τα θετικά του, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν όνειρο να αγωνιστούν ενάντια σε τόσο σπουδαίες ομάδες.

Τα λόγια του Άμραμπατ

«Αυτός ο όμιλος είναι ακριβώς όπως το Champions League», είπε ο Άμραμπατ στην ιστοσελίδα της UEFA, με αφορμή την αποψινή (26/10) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μαρσείγ στη Μασσαλία.

Είναι πολύ ωραίοι αγώνες, αντίπαλοι και γήπεδα στα οποία μπορούμε να παίξουμε. Από μικρό παιδί ονειρεύεσαι αυτά τα πράγματα. Ακόμα και τώρα που είμαι 36, ψάχνω γι αυτό.

Έχουμε ξεκινήσει καλά στον όμιλο. Θα ήταν τέλειο αν είχαμε κερδίσει και τον Άγιαξ εντός έδρας. Αλλά πρέπει να παίξουμε δύο φορές με τη Μαρσέιγ και πρέπει να φροντίσουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον μια φορά για να αγωνιστούμε για την κορυφή του ομίλου και να φροντίσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο Europa League μετά τον χειμώνα».

 

 

 

To άρθρο Άμραμπατ για το Μαρσέιγ – ΑΕΚ: «Ο όμιλος είναι επιπέδου Champions League, να κερδίσουμε και τους δυο αγώνες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άμραμπατ, Μαρσέιγ – ΑΕΚ, Champions League,amrabat, marseig – aek, Champions League