«Αλύγιστος» Τζόκοβιτς, «ανέτρεψε» τον Σβέρεφ και πέρασε στα ημιτελικά στο Australian Open

15:52 16/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Αλεξάντερ Σβέρεφ έκανε τρομερό ματς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά ο Σέρβος έδειξε σε όλους τι σημαίνει να είσαι εδώ και τόσο καιρό στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Ο «Νόλε» έκανε την ανατροπή (3-1 σετ) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open.

Ποιος τραυματισμός; Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δε «μασάει»! Μετά από αγώνα που κράτησε περίπου 3.5 ώρες, ο κορυφαίος τενίστας

στον κόσμο επικράτησε του Αλεξάντερ Σβέρεφ με 6-7(6), 6-2, 6-4, 7-6(6) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open.

Ο Τζόκοβιτς βρέθηκε να… κυνηγάει τον 23χρονο Γερμανό (Νο 7 στον κόσμο) αλλά πήρε τα επόμενα τρια games και την πρόκριση. Στο τελευταίο (όπως και στο πρώτο), η «μάχη» έφτασε μέχρι το τάι μπρέικ. Εκεί, ο «Νόλε» επικράτησε με 8-6 και πέρασε στον 39ο ημιτελικό του σε Grand Slam.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα «κονταροχτυπηθεί» την Πέμπτη (18/2) στα ημιτελικά με τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, τον Ασλάμ Καράτσεφ. Ο 33χρονος παρέμεινε έτσι στο «κόλπο» της κατάκτησης του 18ου Major τίτλου της καριέρας του και 9ου στην Αυστραλία.

To άρθρο «Αλύγιστος» Τζόκοβιτς, «ανέτρεψε» τον Σβέρεφ και πέρασε στα ημιτελικά στο Australian Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα