Αλμέιδα μετά το AEK – ΠΑΣ Γιάννινα: «Σημαντικός για μένα ο Κοσίδης – Θα ανεβάσει απόδοση ο Σιντιμπέ»

22:30 20/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Κύπελλο Ελλάδας και ο Ματίας Αλμέιδα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Ο προπονητής της Ένωσης αποθέωσε τον Κοσίδη για το πρώτο επίσημο γκολ του με την ομάδα, ενώ μίλησε και για το ντεμπούτο του Σιντιμπέ με τη φανέλα της

ΑΕΚ.

Οιθ δηλώσεις του Αλμέιδα

Για τον Μιχάλη Κοσίδη: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη από τον πάγκο να μπει σε μια ομάδα που ήδη λειτουργεί καλά και να έχει την απαραίτητη ένταση. Έχουν καταλάβει όμως οι παίκτες τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα και πόσο σημαντικοί είναι για μένα. Είναι πολύ θετικό και για μένα και για τον σύλλογο. Το να σκοράρει το πρώτο γκολ ένα παιδί από την ακαδημία της ΑΕΚ είναι κάτι πολύ ευχάριστο για όλους».

Για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: «Προσπαθεί να προσαρμοστεί σε έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έπαιζε μέχρι τώρα. Είναι ένας παίκτης που έχει πολλή εμπειρία και έχει κερδίσει το Μουντιάλ, αλλά η συμπεριφορά μου απέναντί του είναι ίδια με όλους τους άλλους παίκτες που παίζουν στη θέση του. Όσο είναι καλύτερα και έρχεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, η απόδοσή του θα ανεβαίνει κάθε φορά».

To άρθρο Αλμέιδα μετά το AEK – ΠΑΣ Γιάννινα: «Σημαντικός για μένα ο Κοσίδης – Θα ανεβάσει απόδοση ο Σιντιμπέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλμέιδα, AEK – ΠΑΣ Γιάννινα, Σημαντικός, Κοσίδης –, Σιντιμπέ,almeida, AEK – pas giannina, simantikos, kosidis –, sintibe