Αλλαγή για την Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο

15:05 2/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Έκανε την εμφάνισή του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο λίγο καιρό πριν από το τέλος της φετινής σεζόν.

Η Μεγάλη Απόδραση, το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο κατάφερε όμως να κερδίσει τους τηλεθεατές, όπως έχει γίνει σε όλες τις χώρες που έχει προβληθεί, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Για αυτό η διοίκηση του σταθμού όχι μόνο αποφάσισε να του δώσει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν αλλά να ενισχύει

το πρόγραμμά του με το τηλεπαιχνίδι αυξάνοντας τις μέρες προβολής του.

Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ALPHA «από την Παρασκευή 18 Ιουνίου η Τέλεια Απόδραση γίνεται διπλή και έρχεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 να χαρίσει πλούσια δώρα και μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα από το πιο ευφάνταστο πλατό της ελληνικής τηλεόρασης.

Την Τέλεια Απόδραση σχεδιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος και αποζημιώνει τους παίκτες με τον καλύτερο τρόπο: Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν οι παίκτες να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις και να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους.

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!».

Προς το παρόν λοιπόν η Τέλεια Απόδραση θα συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Σάββατο, στις 9 το βράδυ, αλλά από την Παρασκευή 18 Ιουνίου θα δίνει ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα μοιράζοντας δώρα στους διαγωνιζόμενους… αλλά και κέφι στο τηλεοπτικό κοινό….!

 

To άρθρο Αλλαγή για την Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα