Αλέξις Ζαντάρ: Ο αθλητής των καταδύσεων γλίστρησε και έπεσε από τον βατήρα μπροστά στον Εμανουέλ Μακρόν

16:54 5/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Μια άτυχη και άβολη στιγμή για τον Γάλλο αθλητή των καταδύσεων, Αλέξις Ζαντάρ, μπροστά στον πρόεδρο της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν.

Το Ολυμπιακό Υδάτινο Κέντρο, βόρεια του Παρισιού, εγκαινιάστηκαν την Πέμπτη (04.04) παρουσία του προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Ο αθλητής καταδύσεων, Αλέξις Ζαντάρ συμμετείχε στην εκδήλωση που έγινε στο χώρο, κάνοντας προσπάθειες μαζί με άλλους δυο αθλητές, στη… νέα πισίνα.

Ο Ζαντάρ (συμμετείχε προηγουμένως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο) γλίστρησε στην προσπάθειά του, “έσκασε” με την πλάτη πάνω στο βατήρα, αναπήδησε κι έπεσε άτσαλα στο νερό, μπροστά στον Γάλλο πρόεδρο, στους δημοσιογράφους και στους επισήμους.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews)

Σε άλλες δηλώσεις του, είπε, δείχνοντας και τα τραύματα στην πλάτη του: “Ήταν άτυχη στιγμή. Πρέπει να υπάρχει ακόμα ένα “κομμάτι” από την πλάτη μου στον βατήρα. Αλλά είναι εντάξει, είναι απλώς γρατσουνιές. Δεν τραυματίστηκα σοβαρά και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αύριο θα επιστρέψω στην προπόνηση”.

“C’était le pire moment pour que ça m’arrive.”
Il est tombé, en pleine démo devant Emmanuel Macron durant l’inauguration du Centre aquatique olympique à Saint-Denis. On a débriefé cette chute avec @AlexisJandard, plongeur qualifié pour Paris 2024. pic.twitter.com/nIDi3A7WnW

— Brut FR (@brutofficiel) April 4, 2024

Γελώντας για το περιστατικό αργότερα στα social media, ο 26χρονος ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του, λέγοντας: “Προς ενημέρωσή σας, η πλάτη μου είναι μια χαρά, αλλά ο εγωισμός μου…”.

 

To άρθρο Αλέξις Ζαντάρ: Ο αθλητής των καταδύσεων γλίστρησε και έπεσε από τον βατήρα μπροστά στον Εμανουέλ Μακρόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξις Ζαντάρ, Εμανουέλ Μακρόν,alexis zantar, emanouel makron