Αιτωλοακαρνανία: Δίχως τέλος το θρίλερ στο Χαλκιόπουλο – Τί δείχνουν νέα στοιχεία

14:54 18/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η ληστεία στο Χαλκιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας με θύμα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που βίωσε πρωτόγνωρες στιγμές στα χέρια των αδίστακτων δραστών.

Η υπόθεση που έχει συνταράξει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο φαίνεται ότι έχει να δώσει ακόμα πολλές εξελίξεις. Η ηλικιωμένη γυναίκα που δέθηκε μαζί με τον άνδρα της και είδε τον άνθρωπο με τον οποίο πέρασε μαζί του μια ολόκληρη ζωή να αφήνει την τελευταία του πνοή, μίλησε στους αστυνομικούς και τους περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες όπως ανέφερε στους αξιωματικούς

της ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να αναγνωρίσει τον έναν από τους τρεις κατηγορούμενους, καθώς του έπεσε η μάσκα που είχε στο πρόσωπο του με αποτέλεσμα να τον αναγνωρίσει.

Όσον αφορά τώρα για τους υπόλοιπους δύο, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στα πρόσωπα τους και στους σωματότυπους τους, αφού όπως ανέφερε είδε μόνο τις σκιές τους. Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης της Ακαρνανίας περιμένουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα αποτέλεσμα από το γενετικό υλικό που στάλθηκε από τους χώρους του σπιτιού.

Από την πλευρά τους οι τρεις φερόμενοι ως δράστες που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και ληστεία αρνούνται κάθε συμμετοχή τους στο έγκλημα. Αν κι ο ένας από αυτούς είχε ομολογήσει προφορικά την ενοχή του, στην συνέχεια αναίρεσε την αρχική του κατάθεση και δήλωσε αθώος. Από την πλευρά του ο Γιώργος Κασοκεράκης, δικηγόρος δύο εκ των κατηγορουμένων αναφέρει στο newsit.gr ότι οι πελάτες του δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. “Αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν αναμείξει” λέει ο κ. Κασοκεράκης στο newsit.gr και τονίζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα καταθέσουν ότι οι κατηγορούμενοι ήταν σε άλλο σημείο κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα της ληστείας.

Οι δύο γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού και ο ανιψιός τους, θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στις δικαστικές αρχές του Αγρινίου προκειμένου να απολογηθούν.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

To άρθρο Αιτωλοακαρνανία: Δίχως τέλος το θρίλερ στο Χαλκιόπουλο – Τί δείχνουν νέα στοιχεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα