Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός 2-0 LIVE: Δεύτερο δοκάρι για τους Πειραιώτες!

23:37 25/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν στο δεύτερο παιχνίδι για τους “32” του Europa League και θέλει να “σφραγίσει” την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες έγιναν το απόλυτο φαβορί μετά τη νίκη τους με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι του “Καραϊσκάκης”, καθώς προκρίνεται πια ακόμη και με ήττα με ένα γκολ

διαφορά.

Παρακολουθήστε LIVE το Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από την “Αϊντχόφεν” στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδό του και παρότι ισοφαρίστηκε δύο φορές από τους Ολλανδούς, κατάφερε να κάνει ένα σημαντικό “βήμα” για να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους “16” του Europa League.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τον Μπουχαλάκη πολύ νωρίς στο ματς, αλλά ο Ζάχαβι ισοφάρισε με τη βοήθεια της τύχης και του… Παπασταθόπουλου. Ο Εμβιλά με “οβίδα” έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά ο Ζάχαβι και πάλι, “απάντησε” αμέσως με το 2-2. Ο Ελ Αραμπί “χτύπησε” όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο Μασούρας λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει έτσι να διαφυλάξει το σκορ του πρώτου αγώνα στην έδρα της Αϊντχόφεν για να βρεθεί ξανά στους “16” του Europa League, όπου αποκλείστηκε πέρυσι από τη Γουλβς, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Άρσεναλ.

To άρθρο Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός 2-0 LIVE: Δεύτερο δοκάρι για τους Πειραιώτες! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα