Άγριες Μέλισσες: Ξεσηκώνεται το Διαφάνι για τον Λάμπρο

13:44 14/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, με την ιστορία να ξεδιπλώνεται τη μαύρη περίοδο της δικτατορίας στη χώρα μας.

Έτσι, στο σημερινό (Τρίτη 14.12.2021) επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, αποφασίζεται ένα παράτολμο σχέδιο αλλά οι κάτοικοι του χωριού είναι αποφασισμένοι να σταθούν στο δάσκαλό τους, αγωνιζόμενοι για την αθώωσή του.

Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο ο Νικηφόρος

προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στην Νομαρχία, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας.

Στο Δικαστήριο, η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Ζάχος αναλαμβάνει να μάθει ποιος ήταν ο ρόλος των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Ζωή παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη.

Η Πηνελόπη θα δεχτεί μια επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που θα ταράξει τα νερά. Η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν;

Απόψε, στις 10:15 οι Άγριες Μέλισσες θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας να κεντρίζουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού …!

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Ξεσηκώνεται το Διαφάνι για τον Λάμπρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα