Άγριες Μέλισσες: τα μυστικά που καίνε

12:48 13/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1! Τα μυστικά που κρύβουν πολλοί από τους ήρωες των Άγριων Μελισσών κινδυνεύουν να έρθουν στο φως.

Σήμερα, λοιπόν, στις Άγριες Μέλισσες, αρχικά το ένοχο ή μάλλον τα ένοχα μυστικά του Δούκα, αφού η  κατάθεση της Ασπασίας και του αστυνόμου Σπανού, στριμώχνουν τον «άρχοντα του κάμπου» εμπλέκοντας τους Άβαντες. Ο κίνδυνος να φανερωθούν οι μυστικές και παράνομες κινήσεις των Αβάντων εξοργίζουν τον Ακύλα που ξεσπά στον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί

το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων. Θα δεχτεί ο Δούκας τη λύση που του προτείνει;

Κίνδυνος όμως, να αποκαλυφθεί και το μυστικό της Ασημίνας στη δράση της με την οργάνωση ενάντια στη δικτατορία, αφού μοιράζοντας παράνομα εφημερίδες μαζί με τον Πέτρο κινδυνεύουν να συλληφθούν από την αστυνομία και αναγκάζονται να κρυφτούν στο μαγαζί του Νικηφόρου.

Η Ζωή υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ήρθαν στο Διαφάνι, ενώ η Ελένη με τις υπόλοιπες γυναίκες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η Αιμιλία μοιράζει τιμωρίες στα παιδιά, προκαλώντας αναταραχή στις μανάδες τους, κι έρχεται σε σύγκρουση με την αδελφή της, Ζωή.

Ο Ζάχος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο χωριό και να πείσει την Ελένη για τις ειλικρινείς προθέσεις του, παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη για σινεμά, αλλά εκεί θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Κωνσταντή.

Η Κορίνα υποψιάζεται πως ο Μελέτης κάτι της κρύβει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και αποφασίζει να ανακαλύψει το μυστικό του αρραβωνιαστικού της.

Η συνέχεια απόψε, στις 10, που ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς…!

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: τα μυστικά που καίνε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα