Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιοι επιστρέφουν στο Διαφάνι και μία αποκάλυψη από τα παρασκήνια

14:53 22/12/2020 - Πηγή: NewsIt

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – SPOILER: Η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το κοινό συνεχίζει να εκπλήσσει με τις απίστευτες ανατροπές, αλλά και μερικές… επιστροφές που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Οι Άγριες Μέλισσες δεν σταματούν να μας… εκπλήσσουν. Πολλά είναι τα πρόσωπα που θα επιστρέψουν στο πολυσυζητημένο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο πρώτος που θα ξαναδούμε στις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» είναι ο Τάκης Δοξαράς, κατά κόσμον Αργύρης Πανταζάρας.

Επόμενη επιστροφή είναι η Ζωρζέτ, την οποία υποδύεται η Χρύσα

Μιχαλοπούλου.

Τέλος, για καλό σκοπό επιστρέφει ο «δεσμοφύλακας» της σειράς, κατά κόσμον, Τάσος Σωτηράκης.

Ο Τάκης επιστρέφει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και κάποια άλλα πράγματα. Σίγουρα, η παρουσία του στο Διαφάνι θα προκαλέσει αναστάτωση και ένα ντόμινο εξελίξεων. Από την άλλη, η Ζορζέτ έρχεται από το Παρίσι για να ξανασυναντήσει τον Μελέτη και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Όσο για τον Γκούμα, η παρουσία του στο χωριό είναι για καλό. Θα καταφέρει να απελευθερώσει την Ελένη από την παρουσία του Βόσκαρη;

Την ίδια στιγμή, η Θεοφανία Παπαθωμά κάνει “spoiler” από τα γυρίσματα στο Διαφάνι. Τι γιορτάζουν στο Διαφάνι; Τι δυμβαίνει στα παρασκήνια στις Άγριες Μέλισσες;

To άρθρο Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιοι επιστρέφουν στο Διαφάνι και μία αποκάλυψη από τα παρασκήνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριες Μέλισσες Spoiler, Ποιοι, Διαφάνι,agries melisses Spoiler, poioi, diafani