Αυτός είναι ο 19χρονος οπαδός που δολοφονήθηκε με δρεπάνι - Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και γιος στρατιωτικού

14:07 1/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη – και όχι μόνο – από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη τα ξημερώματα της Τρίτης, μέσα σε ένα τυφλό οπαδικό μίσος.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο 19χρονος φαίνεται να ήταν ένα παιδί με αγάπη για το ποδόσφαιρο, καθώς και ο ίδιος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, με όνειρα για το μέλλον που διαγραφόταν λαμπρό μπροστά του.

Βουβός ο πόνος, ανείπωτη η θλίψη, “βράζει” η οργή για το

παλικάρι που έσβησε άδικα στο άνθος της νιότης του. Ένα σπίτι “έκλεισε” στο όνομα μιας ομάδας. Το παιδί αυτό δε θα γυρίσει πίσω.

Ήταν γιος απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, με καταγωγή από τη Βέροια. Μόλις πέρυσι ο πατέρας του αποστρατεύτηκε από το Σώμα.

Στο προφίλ του στο fb λίγες οι αναρτήσεις και οι φωτογραφίες. Σεμνό παιδί, χαμηλών τόνων, που όπως λένε οι γνωστοί και του και οι φίλοι του έμενε μακριά από οπαδικές διαφορές και “νταηλίκια”.

Το χρονικό της φονικής επίθεσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για επίθεση με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα, κοντά στην Αλ. Παπαναστασίου, όταν άτομα που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα επιτέθηκαν σε άλλα άτομα που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο.

Από την επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σκοτώθηκε ένας 19χρονος φίλαθλος του Άρη και τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 19 και 20 ετών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, οι δράστες επιτέθηκαν στους νεαρούς -οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη- κρατώντας… δρεπάνι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κατασχεθεί ένα δρεπάνι, το οποίο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται πως ήταν το φονικό αντικείμενο.

To άρθρο Αυτός είναι ο 19χρονος οπαδός που δολοφονήθηκε με δρεπάνι - Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και γιος στρατιωτικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα