Αυτοί είναι οι 21 ακροδεξιοί Ιταλοί που συνελήφθησαν στο «Ελ. Βενιζέλος» – Πάνω από 3.000 αστυνομικοί στο Νέο Ηράκλειο

10:44 1/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, καθώς σήμερα συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από το κτήριο των ακροδεξιών στο Νέο Ηράκλειο. Την ίδια ώρα στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία από τους ακροδεξιούς που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στη αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Πάνω από 3.000 αστυνομικοί έχουν διατεθεί στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛΑΣ για τις σχετικές

εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί. Σημειώνεται πως για σήμερα έχουν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις, ωστόσο δεν αποκλείονται επεισόδια, καθώς τόσο ακροδεξιές οργανώσεις όσο και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στο Νέο Ηράκλειο.

Ήδη από το βράδυ της Τρίτης, στη λεωφόρο Ηρακλείου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε και η υδροφόρα της αστυνομίας «Αίαντας». Αστυνομικοί με πολιτικά βρίσκονται σε κομβικά σημεία του Ν. Ηρακλείου.

Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν 21 ακροδεξιοί Ιταλοί στο «Ελ. Βενιζέλος», οι οποίοι ήρθαν στη χώρα μας για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που οργανώνουν ακροδεξιές ομάδες.

 

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 ο σταθμός «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» στη Γραμμή 1 του Μετρό θα κλείσει στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

To άρθρο Αυτοί είναι οι 21 ακροδεξιοί Ιταλοί που συνελήφθησαν στο «Ελ. Βενιζέλος» – Πάνω από 3.000 αστυνομικοί στο Νέο Ηράκλειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα