Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Τζέισον Μομόα - Οι τρυφερές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ιαπωνία

21:54 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Τη νέα του σχέση επιβεβαίωσε ο Τζέισον Μομόα μέσα από ένα post που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός είναι σε σχέση με τη νεαρή Άντρια Αρχόνα. 

«Είμαι σε σχέση» είχε δηλώσει ο Τζέισον Μομόα σε ερώτηση για το αν είναι ελεύθερος, που είχε δεχτεί στο Basingstoke Comic Con του 2024. Ο λόγος για την επίσης ηθοποιό Άντρια Αρχόνα, η οποία είναι 32 ετών. Η ίδια είναι γνωστή για τους ρόλους στο Emerald

City (2017), το Anathema Device στην τηλεοπτική μεταφορά του Good Omens (2019) και το Bix Caleen στο Andor (2022). Επίσης, πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Γκλεν Πάουελ στην ταινία του 2023 Hit Man.

Τον Ιανουάριο του 2024 ο Jason Momoa και η Lisa Bonet διευθέτησαν το διαζύγιό τους, συμπεριλαμβανομένης και της επιμέλειας των δύο έφηβων παιδιών τους καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα μοιράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγο του Lenny Kravitz από το 2017. Η Bonet έχει και μία κόρη με τον γνωστό μουσικό, την 35χρονη Zoe.

Ο ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση της σχέσης του με μία ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες από ένα ταξίδι που έκανε στην Ιαπωνία γράφοντας: «Ιαπωνία, είσαι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μου πήρες το μυαλό. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλους όσους άνοιξαν τα σπίτια τους, δημιουργώντας αναμνήσεις με νέους φίλους και παλιούς φίλους, μοιράζοντας άλλη μια εκπληκτική περιπέτεια με την αγάπη μου…»

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

Η Adria Arjona ήταν παντρεμένη με τον επί χρόνια φίλο της, τον Πορτορικανό-Αμερικανό δικηγόρο Edgardo Canales το 2019. Πλέον ζει τον έρωτά της με τον γνωστό «Aquaman».

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adria Arjona (@adriaarjona)

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adria Arjona (@adriaarjona)

Ο Jason Momoa έχει ήδη 2 παιδιά την Lola Iolani Momoa που γεννήθηκε το 2007 και τον Nakoa -Wolf Momoa ο οποίος ήρθε στη ζωή το 2008.

To άρθρο Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Τζέισον Μομόα - Οι τρυφερές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ιαπωνία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα