Αυτές είναι οι τρεις φοιτήτριες από την Χαλκίδα που σώθηκαν από θαύμα στην εθνική τραγωδία

16:17 4/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι φοιτήτριες ήταν μέσα στο μοιραίο Intercity που διαλύθηκε στα Τέμπη, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία. Μέσα στην ατυχία τους, πρέπει να αισθάνονται τυχερές…

Τραυματισμένες, σε κατάσταση σοκ, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου. Είναι τρεις φοιτήτριες από τη Χαλκίδα που ταξίδευαν με το Intercity

62 από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Τρεις κοπέλες που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να κερδίσουν τη μάχη με τη βοήθεια των γιατρών τους. Ο εφιάλτης που έζησαν στα Τέμπη βρίσκεται διαρκώς στο μυαλό τους. Στο πλευρό τους έχουν τους γονείς και τους δικούς τους ανθρώπους, που προσπαθούν να δώσουν κουράγιο.

Στο μοιραίο τρένο Intercity 62, ταξίδευαν φοιτητές και φοιτήτριες από την Εύβοια, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους, σύμφωνα με τον γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Κώστα Μπαργιώτα, ο οποίος ανέφερε:

«Εκτός από τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και η κατάστασή τους είναι κρίσιμη, οι υπόλοιποι δεν κινδυνεύουν. Το συμπέρασμα είναι ότι στο νοσοκομείο δεν είχαμε περιπτώσεις πολλών βαριών περιστατικών που να κινδυνεύει η ζωή τους, πράγμα που σημαίνει πως το βλέμμα είναι πλέον στους αρκετούς νεκρούς που χάθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος».

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα 22 άτομα που μεταφέρθηκαν, εκτός ΜΕΘ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας είναι και τρεις φοιτήτριες από την Εύβοια και συγκεκριμένα:

Η 19χρονη Μαρία Τσούτση από την Χαλκίδα που νοσηλεύτηκε στην Ουρολογική Κλινική και η οποία σπουδάζει στο ΑΠΘ.

Η 18χρονη Αργυρούλα Παπαθανασίου από το Βασιλικό Χαλκίδας που νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική και η οποία σπουδάζει στο ΕΚΠΑ.

Η 18χρονη Ελισέα Πάτσο που διαμένει στη Χαλκίδα και νοσηλεύτηκε στη Β΄Παθολογική Κλινική και η οποία σπουδάζει στο ΑΠΘ. Δείτε τις εικόνες του eviazoom.gr…

 

To άρθρο Αυτές είναι οι τρεις φοιτήτριες από την Χαλκίδα που σώθηκαν από θαύμα στην εθνική τραγωδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτές, Χαλκίδα,aftes, chalkida