Αφήστε την Eve στην ησυχία της, «σκοτώστε» τη βαρεμάρα με τις σειρές της COSMOΤΕ TV

10:45 7/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Αστυνομικό θρίλερ θέλετε; Έχει. Δραματική σειρά θέλετε; Κι απ’ αυτό έχει. Λατρεύετε τις δικαστικές διαμάχες; Κι απ’ αυτό έχει τον Ιούνιο η COSMOTE TV.

Γενικά, (και), ο Ιούνιος στην COSMOTE TV είναι γεμάτος σειρές που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. Και δεν είναι μόνο νέες σειρές που σας συστήνονται αυτό το μήνα μέσα από τα κανάλια της πλατφόρμας. Είναι και… παλιές γνωστές που επιστρέφουν για τον νέο τους κύκλο.

Ο χρόνος (Time) έφτασε για να μπείτε στην

κόλαση της Eve, να γνωρίσετε τη Sarah και τη «Δημοκρατία» της και κυρίως να δώσετε τον «Καλό Αγώνα» στο πλάι της Νταϊάν αλλά με δυο μεγάλες απώλειες.

Είστε έτοιμοι για μια γεύση του τι σας περιμένει στην COSMOTE TV τις επόμενες 30 μέρες; Γιατί τις τέσσερις σειρές που έρχονται, απλά δεν πρέπει να τις χάσετε!

The Good Fight

Επιτέλους, η Νταϊάν Λόκχαρτ επιστρέφει στις οθόνες μας για να μας χαρίσει μερικές, ακόμα, στιγμές γέλιου, προβληματισμού και… καλού αγώνα.

Είναι η 5η σεζόν της σειράς The Good Fight που κάνει πρεμιέρα στο COSMOΤΕ SERIES HD στις 25 Ιουνίου, μόλις 24 ώρες μετά τις ΗΠΑ. Αν και δεν είναι η πρώτη (χρονικά) πρεμιέρα του μήνα στην COSMOTE TV, η αρχή γίνεται από εδώ για έναν λόγο: γιατί είμαστε φανατικοί της σειράς απ’ όταν η Νταϊάν Λόκχαρτ ήταν ακόμη στην Stern, Lockhart & Gardner (Good Wife ντε…).

Η πέμπτη σεζόν έρχεται να αποζημιώσει όσους έμειναν με τη… γλύκα (και πολλές απορίες) μετά το τέλος του τέταρτου κύκλου, που ολοκληρώθηκε στα 7 επεισόδια (και όχι στα 10 όπως η 5ησεζόν) εξαιτίας της πανδημίας.

Spoiler Alert: Αυτή τη σεζόν δεν θα δούμε στο Good Fight δυο από τους βασικούς πρωταγωνιστές: τον Έιντριαν Μπόουζμαν (Ντιλρόι Λίντο) και την αγαπημένη (από την Good Wifeακόμα) Λούκα Κουίν (Κας Τζάμπο) που αποφάσισαν να αποχωρίσουν από τη σειρά.

Αλλά το κενό τους θα καλυφθεί και μάλιστα από «βαριά» ονόματα. Η Τσαρμέιν Μπινγκουα και ο λατρεμένος Μάντι Πατίνκιν (Criminal Minds και Homeland) έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω. Η πρώτη θα είναι η σκληρή δικηγόρος Κάρμεν Μόγιο και ο δεύτερος Χαλ Γουάκνερ, ένας σχεδόν αυτοδημιούργητος δικηγόρος που θέλει να ανοίξει το δικό του δικαστήριο σε μια… αποθήκη ενός φωτοτυπείου!

Φέτος ο κύκλος δεν ξεκινά σουρεάλ, όπως όταν η Ντάιαν Λόκχαρτ (Christine Baranski) ξύπνησε και είχε χάσει τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ κι εκείνη εκπροσωπούσε τον… Χάρβεϊ Γουάινστιν. Ξεκινά με μεγάλες αλλαγές, τη Marissa και την εταιρεία να μπλέκονται με τον Hal Wackner και τη Νταϊάν να αναρωτιέται αν εκείνη και η Λιζ μπορούν να κρατήσουν την εταιρία.

Ετοιμαστείτε: πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο COSMOΤΕ SERIES HD στις 22:00, 24 ώρες μετά την Αμερική. Τα 10 επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στο COSMOTE TV PLUS μετά την προβολή τους στο κανάλι.

Bonus: Στις 25 Ιουνίου θα ανέβουν και όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι στο COSMOTE TV PLUS.

Πρεμιέρες… πριν

Είπαμε, οι νέες σειρές που έρχονται στην COSMOTE TV ξεκινούν… νωρίς. Η πρώτη πρεμιέρα, στις 7 Ιουνίου, είναι αυτή του θρίλερ TIME με την «υπογραφή» του BBC και πρωταγωνιστές τους Sean Bean (Lord of the Rings), Stephen Graham (Snatch, Pirates of the Caribbean: Dead MenTell No Tales).

Μιλάμε για ένα crime drama τριών επεισοδίων.

Intro: Ο Έρικ είναι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που έχει υπό την προστασία του όσους επιτηρεί. Αυτήν την “αδυναμία” του προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένας από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της φυλακής στην οποία εργάζεται. Κάποια στιγμή, ο Έρικ θα χρειαστεί να διαλέξει ανάμεσα στις αξίες του και στην προστασία της ίδιας του της οικογένειας.

Όλη η σειρά είναι οι δυο πρωταγωνιστές της. Ο Μαρκ Χέμπντεν (Σον Μπιν) είναι δάσκαλος στο επάγγελμα, σύζυγος και πατέρας που σκότωσε κατά λάθος έναν άνθρωπο. Καταδικασμένος σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, πρέπει να μάθει πολύ γρήγορα να επιβιώνει σ’ αυτό το νέο, εχθρικό περιβάλλον όπου και το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται. Ο Έρικ Ράιντ (Στίβεν Γκρέιχαμ) είναι ένας συμπονετικός σωφρονιστικός υπάλληλος που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατεύει όσους βρίσκονται κάτω από τη φύλαξή του – μια μάλλον επικίνδυνη συνήθεια, όπως θα αποδειχτεί στην πορεία.

Fun Facts: Ο Στίβεν Γκρέιχαμ είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους καρατερίστες στην τηλεόραση και στο σινεμά, αρκετές φορές σε ρόλους “κακού παιδιού”, (The Irishman, This Is England, Gangs of New York, Boardwalk Empire) ενώ πιο πρόσφατα έπαιξε στο υποψήφιο για Όσκαρ Greyhound, δίπλα στον Τομ Χανκς.

Ο Σον Μπιν μετρά δεκαετίες πετυχημένης καριέρας στο θέατρο, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Έχει κερδίσει BAFTA για τον ρόλο του στο Broken το 2018. Έχει παίξει σε αναρίθμητες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, με αξέχαστες, αν και σύντομες, εμφανίσεις στο έπος Game of Thrones και στα δύο πρώτα μέρη της κινηματογραφικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Η σειρά ξεκίνησε να γυρίζεται σε καθεστώς πανδημίας και γι’ αυτό οι κρατούμενοι και οι φύλακες φορούν προστατευτικές μάσκες. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν στο Λίβερπουλ το φθινόπωρο.

Ετοιμαστείτε: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στο COSMOΤΕ SERIES HD στις 23:00 και κάθε Δευτέρα, 24 ώρες μετά την προβολή τους στην Αγγλία. Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο COSMOTE TV PLUS μετά την προβολή τους στο κανάλι.

The Republic Of Sarah

Μέχρι σήμερα πολλοί γνώριζαν το Νιου Χαμσάιρ για το… ρόλο που παίζει η πολιτεία στις αμερικανικές εκλογές. Τώρα, είναι η ώρα να τις μάθουμε και για ακόμη έναν λόγο: την πρώτη σεζόν της σειράς The Republic Of Sarah που έρχεται στην COSMOTE TV στις 15 Ιουνίου.

Διαδραματίζεται στην κωμόπολη Γκρέιλοκ του Νιου Χαμσάιρ, η ηρεμία της οποίας θα αναστατωθεί όταν θα βρεθεί ακριβώς από κάτω της ένα γιγάντιο κοίτασμα κολτάν. Και ο λόγος είναι πως η εταιρεία εξόρυξης μετάλλων Lydon, για να το πάρει, θέλει πρώτα να σβήσει το Γκρέιλοκ από τον χάρτη.

Κεντρική ηρωίδα, όπως προκύπτει και από τον τίτλο, είναι η Σάρα, μια δασκάλα με επαναστατικό πνεύμα που ηγείται της ομάδας των κατοίκων του Γκρέιλοκ στην πρωτότυπη προσπάθεια τους να σώσουν την πόλη τους από τα καταστροφικά σχέδια της Lydon Industries, αλλά και του εκδικητικού αδερφού της, Ντάνι.

Fun Facts: Ο ρόλος της Σάρα επρόκειτο αρχικά να δοθεί στη σταρ του Grey’s Anatomy, Σάρα Ντριου, αλλά τελικά τον κέρδισε η ανερχόμενη ηθοποιοός από την Αυστραλία, Στέλα Μπέικερ, απόφοιτη της φημισμένης Δραματικής Σχολής του πανεπιστημίου Γέιλ.

Η λέξη “κολτάν” είναι συντομογραφία των λέξεων “κολόβιο” (νυν Νιόβιο) και “ταντάλιο”, το πολύ σκληρό μετάλλευμα, ίσης πια εμπορικής αξίας με τον χρυσό που έχει διπλάσια αντοχή από το χάλυβα. H εξόρυξη του γινόταν ήδη πριν από τον Παγκόσμιο πόλεμο, κυρίως στο Κονγκό της Αφρικής. Τo κολτάν χρησιμοποιείται ευρέως στην κινητή τηλεφωνία, στους φορητούς υπολογιστές, στις ηλεκτρονικές κονσόλες παιχνιδιών, αλλά και στην αεροναυπηγική.

Ετοιμαστείτε: Πρεμιέρα την Τρίτη 15 Ιουνίου στο COSMOΤΕ SERIES HD στις 22:00, 24 ώρες μετά τις ΗΠΑ και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα. Τα 13 της επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο COSMOTE TV PLUS μετά την προβολή τους στο κανάλι.

«Μαραθώνιος» με… κυνηγητό

Αυτό που φάνταζε παράδεισος για την Eve έγινε… κόλαση. Μια κόλαση που κάνει θραύση, με τη Sandra Oh και την Jodie Comer να μπλέκονται η μια στα πόδια της άλλης, σε ένα ανελέητο (και απολαυστικό) κυνηγητό.

Στην COSMOTE TV γίνεται όμως μαραθώνιος και οι δυο πρώτες σεζόν του Killing Eve έρχονται στις 25 Ιουνίου στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD.

Για τους μυημένους, είναι η ευκαιρία να φρεσκάρετε τα όσα έχουν γίνει πριν μας έρθει ο τρίτος κύκλος.

Για τους αμύητους: μια πράκτορας της βρετανικής MI5 βλέπει επιτέλους την ευκαιρία που περίμενε να την πλησιάζει, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται στο δρόμο της μια ψυχοπαθής δολοφόνος. Και καταλήγουν άρρηκτα συνδεδεμένες. Και οι τηλεθεατές… εθισμένοι στα όσα του προσφέρει η σειρά. Κυρίως στις ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστριών, που πλαισιώνονται από ένα εκπληκτικό καστ και με τη Φιόνα Σο να δίνει… ρέστα.

Fun Facts: Δημιουργός της σειράς είναι η Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ, ένα από τα πιο λαμπρά συγγραφικά μυαλά των τελευταίων δεκαετιών από τη Μεγάλη Βρετανία, που «τα έσπασε» με το Fleabag και συνέγραψε το σενάριο της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, No Time to Die. Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η Γουόλερ-Μπριτζ θα πρωταγωνιστήσει στον νέο, ατιτλοφόρητο ακόμα Ιντιάνα Τζόουνς με συμπρωταγωνιστές τους Χάρισον Φορντ, Μαντς Μίκελσεν και με διευθυντή φωτογραφίας τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ.

Ύστερα από τη συγγραφή της πρώτης σεζόν του Killing Eve η Γουόλερ-Μπριτζ παρέδωσε τα ηνία στην κολλητή της φίλη, Έμεραλντ Φένελ, που φέτος κέρδισε Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το Promising Young Woman.

«Οπλίστε»: Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD έρχονται τα 6 επεισόδια του 1ου κύκλου back to back από τις 20:00 και Σάββατο 26 Ιουνίου τα 6 επεισόδια του 2ου κύκλου επίσης back to back από τις 20:00. Ταυτόχρονα, οι δυο πρώτοι κύκλοι της σειράς θα είναι διαθέσιμοι και στην δωρεάν On Demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Μάθε περισσότερα εδώ

To άρθρο Αφήστε την Eve στην ησυχία της, «σκοτώστε» τη βαρεμάρα με τις σειρές της COSMOΤΕ TV δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
eve, ησυχια, σειρες, eve, lord of the rings, pirates of the caribbean, game of thrones, criminal minds, new york, cosmote, time, fight, series, ιουνίου, ηπα, κας, εκλογες, εταιρεία, bonus, bbc, pirates, drama, fun, england, york, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, τομ, θεατρο, game, republic, σταρ, ηνία, woman, newsit, κινηση στους δρομους, ομαδα διας, σουλτάν μπιν νάσερ φαρχάν αλ σαούντ, newsit.gr, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, εκλογες ηπα, Ημέρα του παιδιού, τελος του κοσμου, ηνία, αυστραλια, γλυκα, δωρεαν, ηπα, θριλερ, οθονες, ονοματα, ραδιοφωνο, σινεμα, σταρ, ταινιες, τηλεοραση, ωρα, bbc, game, game of thrones, time, αρθρο, αμερικη, απλα, βρισκεται, γευση, γινει, γινεται, γυρισματα, δασκαλος, δευτερα, δοθει, ευκαιρια, εμειναν, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, εταιρια, ιδια, υπηρεσια, υπολογιστες, ηρεμια, λιβερπουλ, κυνηγητο, κυκλος, κονγκο, κωμοπολη, λαθος, λογο, μπριτζ, πεμπτη, περιβαλλον, πολιτεια, πρωταγωνιστες, ρολο, σαββατο, σεζον, σεναριο, σειρα, σχεδια, τριτη, τομ, φοιβη, φθινοπωρο, χερι, χρονος, ωρες, drama, εμφανισεις, england, επεισοδια, republic, fight, φυλακες, ιουνιος, ιουνίου, μυαλα, new york, woman, pirates, pirates of the caribbean, ποδια, series, ξεκινησε, york
Τυχαία Θέματα