ΑΕΚ: Τι γράφουν οι Πορτογάλοι για τον Φερνάντο Σάντος

12:48 27/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Παρά την πρόκριση της Πορτογαλίας σε “τελικό” με την Βόρεια Μακεδονία, για ένα εισιτήριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στην ΑΕΚ δεν έχουν αλλάξει τα πλάνα τους και διατηρούν τον Φερνάντο Σάντος στην κορυφή της λίστα, για το νέο προπονητή της ομάδας.

Μπορεί να υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που να αναφέρονται σε υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά ο Φερνάντο Σάντος

παραμένει ο νο 1 στόχος των “κιτρινόμαυρων” και διακαής πόθος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως σημειώνει η “Live Sport”, στο μυαλό του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης βρίσκεται μόνο ο Πορτογάλος τεχνικός και όλοι οι άλλοι έχουν μπει στην άκρη.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της «Α’ Bola», αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα περιμένει να δει τις εξελίξεις μετά τον τελικό των πλέι οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκειμένου να αποφασίσει τι θα κάνει.

«Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ονειρευόταν από καιρό να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει προπονήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε δύο περιόδους -2001/2002 και 2004 έως 2006-, έχοντας κάνει μάλιστα μια πρώτη προσέγγιση στον Πορτογάλο.

Η ΑΕΚ θα περιμένει τον τελικό των πλέι οφ ανάμεσα σε Πορτογαλία και Βόρεια Μακεδονία για να αποφασίσει ποιο βήμα θα κάνει: να επιμείνει σε συνομιλίες με τον προπονητή ή να επιλέξει εναλλακτική», γράφει το σχετικό δημοσίευμα των Πορτογάλων.

To άρθρο ΑΕΚ: Τι γράφουν οι Πορτογάλοι για τον Φερνάντο Σάντος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Πορτογάλοι, Φερνάντο Σάντος,aek, portogaloi, fernanto santos