ΑΕΚ: Ρεμπρόφ και Μπορδαλάς για τη θέση του προπονητή στην Ένωση

09:41 21/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ δεν θα συνεχίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, με την Ένωση να σαρώνει την αγορά, προκειμένου να βρει τον προπονητή που θα αναλάβει το τιμόνι της.

Πρώτη επιλογή, αλλά κι αρκετά δύσκολη, αποτελεί ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, με τον τεχνικό της Φερεντσβάρος να βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Αΐν, ενώ φήμες υπάρχουν για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε και της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας. 

Βασικός “αντίπαλος” της ΑΕΚ είναι και η Εθνική Ουκρανίας, με τον Ρεμπρόφ να αναμένεται να εξετάσει τις επιλογές του και να αποφασίσει το επόμενο διάστημα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ έχει στη λίστα της και τον Χοσέ Μπορδαλάς. Ο 57χρονος Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Χετάφε, στην οποία εργάζεται από το 2016.

Το 2019 είχε αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας κάνει εξαιρετικό έργο. Ο Μπορδαλάς έχει εργαστεί σε αρκετές ισπανικές ομάδες (Έλτσε, Αλαβές, Έρκουλες και Αλκορκόν) και το όνομα του “παίζει” και για τη Βαλένθια. Αυτό σημαίνει πως και η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ.

 

To άρθρο ΑΕΚ: Ρεμπρόφ και Μπορδαλάς για τη θέση του προπονητή στην Ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα